Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biraz şeytanın avukatlığı olacak ama. Az önce ''Sneijder Anlaşıldı'' dedi Irmak Kazuk. Şimdi de ''Maaş belli değil imza parasına göre belirlenecek'' diyor. İmza parası belli olmadan nasıl anlaşılmış. Acaba anlaşıldıdan kastı sadece Türkiye'ye gelmeye mi ikna edildi..

Her işten kıllanır oldum. Gelse de bitse artık bu çile..

Para filan umrumda degil. Sneijder´i aliyoruz. Herhangi birine 10 futbolcu say desen, Sneijder´i de sayar.

Vizyonumuz, markamiz icin Sneijder gibi bir marka cok önemli. Cok önemli hemde

hayırlısıyla alalım şu adamı artık.

Sneijder geldi millet simdi basimiza matematik uzmani kesilir !!

Ya siz keyfinize bakin parasini bizim baskan halleder !!

Selamın aleykum hayırlı geceler. Bugün hiç giremedim buraya, bana kısaca özet geçermisiniz Allah rızası için.

Bu adamın streesi yüzünden dün belediyeden kovuluyordum zaten.

Re: Transfer Nöbeti

Normalde bu tip kariyerli adamların sadece bonservisi 25-30 olurdu. Hakkaten şaka gibi bu bonservis. Benim en başından beri merak ettiğim de bu olmuştur. Sene sonu tamam serbest ama bu kadarda düşük olması çok ilginç geliyor bana.

Seref Aydin reis burdaysan ses ver :(( bu paralar cok para yau yillik 5.5 Milyonda neymis en fazla 4Milyon +20 Bin Mac Basi olmali takim ici dengeler acisindan

yemişim takım içi dengeleri , bu takımda Hamit Riera 3 milyon hatta bonuslarla 4 milyon para kazanıyorlar

Ayrıca nasıl bir dengeymiş bu ? Engin ve semih 300 bin euro kazanırken furkan denen velet 700.000 kazanıyor :asd:

Herkes burda mı beyler ses verin? Sızan var mı? :D

Hocam , Sneijder gelmesi ile Lig şampiyonluğu + ŞL'de Çeyrek Finali getirecek bence benim düşüncem bu ;

Gelir gelmez 3-4 yıllık parasını çıkarır yani Şampiyonluk ve Çeyrek Final ile + şöyle düşünüyorum , Sneijder + Carlinhos + Serdar Taşçı gelirse bu sezon Yarı Final oynarız.

Lig Şampiyonluğunda ne kadar para alınıyor bilginiz var mı ? Tam olarak.

15 m tl + şampiyonluk sayısı*1 m tl alınıyormuş sanırım bir gazetede öyle okudum.

İnşallah ödeyeceğimiz paranın hakkını verir hem kendine hem takımımıza çok güzel şeyler katarak güzel sezonlar yaşatır bize.

Zaten orta katkı alacağımızı zannetmiyorum ya çok kötü olur yada çok iyi inşallah çok iyi olur.

Sneijder'in bize toplam maliyeti 667.856.000 Malawi Kawachisi yayalım lütfen:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt