Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selamın aleykum hayırlı geceler. Bugün hiç giremedim buraya, bana kısaca özet geçermisiniz Allah rızası için.

Bu adamın streesi yüzünden dün belediyeden kovuluyordum zaten.

Olumlu haberler hem topçu hem takımla anlaşmışız prüz olarak futbolcu ile inter arasındaki ufak bir reklam anlaşması sorunu varmış,yıllık alacağı 5-5.5 milyon euro herşey dahil.

Forma satışları, şampiyonluk, sponsorlar ve CL'de bir üst tur tüm maliyeti karşılar..

Şampiyon olamazsak ufak bir kriz söz konusu olabilir, ya da CL'de üst tura çıkamazsak..

Şampiyonluk , Sneijder'in gelişi ile garanti bence , Şampiyonlar Liginde ise üst tura kesin çıkarız eğer Sneijder kendi gibi oynarsa yarı final garanti.

sneijder geliyor takım içinde heralde denge bozulacak.amrabatla sabriyle aynı parayı alacak değil ya.hagi'de fazla alıyordu o dönem için neyin sıkıntısıı yaşıyorsunuz.Alın formanızı atkınızı katkıda bulunun hesap yapacağınıza.anahtarlık alın en kötü.

Muhasebe işini sevmem 5.5 Sneijder'e verilir ama takım içinde huzursuzluk olur mu ben ondan korkuyorum.

Tek haneli bonservisle 28 yaşında Sneijder alıyoz o kadar olsun..Hem bonuslarla 5,5 diyor..Şampiyon olursak,CL'de tur atlarsak vs gibi bonuslar vardır garanti parası daha azdır..Ayrıca 2 sene önce bu adamın sadece bonservisine M.United 30 milyon önermişti..

İyi nöbetler artik chrome da refresh tusum soldu fazla basmaktan

Yarın umarım sneijderle uyanırım

Yoksa sövecem :sad007:

Amrabat'a 8 milyon avro bonservis verilen bir ortamda,Sneiderin parasını hesaplamak saçmalıktır.....

Eto: Ben bittim Sneijder bitmesin:asd:

Hadi hayırlı nöbetler Tekihtimali olan güzel insanlar

adam gelipde hoca kesiyormu bide adamı seyreyle cümbüşü o zaman işte :o

Çok muhasebe yapacaksanız nasıl forma alırımın derdinde olunursa daha iyi olur. Sneijder'i getiriyorsa bugün kulüp taraftarda işin ucundan tutacak.

En çok kazanan oyuncumuz kim şu an. Hamit,Melo,Selçuk,Burak sanırım. Bunların başardıklarının kat kat fazlasını başarmış bir adamdan bahsediyoruz. Tabiki daha fazla alacak.

Maliyete takılmayın bence fazla adam dünya starı beyler .

su MODERATÖR arkadaslar forumdakı kuralları hatırlatıyor ama hıc uygulamıyor

yav adamlar 6 takıpcısı olan adamın twetını paylasıyor

bunları bı uyarı bı yaptırım yapılıyormu merak edıyorum

ıyıce sırke döndü burası

Beyler allah aşkına biri son durumu özet geçebilirmi çok heycanlıyım

Selcugu 60 mn € ya getiren ntvsporun sözüne inanmayın ayrıca bizene omg eger dogruysa bile bize düşen storeleri yagmalamak stadı doldurmak vs vs

Şeref Aydın geldi mi 5.30'dan sonra tekrar?:confused:

semih kayanın 375 bin tl emre çolağın 500 bin tl oynadığı bir ortamda sınejderi 15 tirilyona yakın yıllık maaş verirsen takımın butun dengeleri bozulur! kesinlikle bu ortamda galatasaraya gelmemeli! umarım transfer yatar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt