Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

senelik 5.5 Sneijder için gayet normal.Sneijder Avrupa nın en iyi orta saha seçilmiş futbolcusu.Avrupa nın en iyilerinden bir tanesini 28 yaşında alıyorsan bu parayı vereceksin.Şöyle düşünün Hagi 31 yaşında gelmiş ve 5 yıl boyunca bizi üst seviyeye taşımış.Sneijder 28 yaşında bizde sözleşmesi alırsak eğer bizle sözleşmesi bittiğinde 32 yaşında olacak.Bu yaşta Sneijderi almak kolay değil.Eto yıllık 20 milyon euro Sneijder için gayet normal rakam.Forma satışlarını takıma kazandıracağı imajı hiç saymıyorum.

Albayrak'ta nedense o sevinci, heyecanı göremedim ben. Acaba Sneijder'i istemiyor mu teknik ekip? istemiyorlarsa zaten sorun var demek teknik ekip'te. Ama nasıl olur da Amrabat falan geldiğinde sevinçten havalara uçan Albayrak, cenaze haberi veriyormuş gibi anlaştık diyor :confused:

semih kayanın 375 bin tl emre çolağın 500 bin tl oynadığı bir ortamda sınejderi 15 tirilyona yakın yıllık maaş verirsen takımın butun dengeleri bozulur! kesinlikle bu ortamda galatasaraya gelmemeli! umarım transfer yatar.

hamit kaç trilyon alıyor

baros

?? bi basın gazına gelmeyın saçmalamayın

Ahahah antu iyice kafayı yedi :D

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Ömer Eryilmaz - 12.01.2013 00:09[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Son dakika: mars´da bok bulunmuş !

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

mars 'da türk var la o zaman.

barış özbek yıllık 1 milyon euro alıyordu bizden mustafa sap da bi okadar nerden nereye

semih kayanın 375 bin tl emre çolağın 500 bin tl oynadığı bir ortamda sınejderi 15 tirilyona yakın yıllık maaş verirsen takımın butun dengeleri bozulur! kesinlikle bu ortamda galatasaraya gelmemeli! umarım transfer yatar.

Semih 375 bin'e oynarken Furkan 700 Bin euro kazanınca denge bozulmuyorda; ederi olan adama hak ettiği parayı verdiğimizde mi dengeler bozulacak anlamıyorum bunu.

yemişim takım içi dengeleri , bu takımda Hamit Riera 3 milyon hatta bonuslarla 4 milyon para kazanıyorlar

Ayrıca nasıl bir dengeymiş bu ? Engin ve semih 300 bin euro kazanırken furkan denen velet 700.000 kazanıyor :asd:

onlar zaten hata ..özellikle Ceyhun 1.000.000 aliyordu adam

SON DAKİKA: Fluminense Carlinhos'un mevkisine Lyon'un genc sol beki Fabian Monzon'u kadrosuna kattı.

para konusuna takılanlar adam interden 6 milyon alıyordu bize çakıl taşına gelecek hali yok ya söylenilen paralar doğru ise gayet uygun ben daha çok olduğunu düşünüyorum interden 6 alan adam tr yede en az 6 milyona ve fazlasına gelir

Adamın İnter'de yaptıklarına ve orda kazandığı paralara bakın sonra kıyas yapın.

Takımda Sercan gibi,Çağlar gibi,Ufuk gibi gereksiz bir sürü adam var.Varlıkları ile altyapıdan daha ucuza oynayacak bir çocuğun oynaması arasında fark yok.Tasarrufu buralardan yapmalıyız Sneijder gibi bir hedef transferinden değil.

takim ici denge ne demek lan

herhangi bir futbolcu olsa tamam, sneijdar lan bu. mevkisinde dunyada ilk 5e rahat girer bu adam

ulan adamın maliyetine cok diyenlerin ağzına kürekle vurasım var.

ulan adamın 1-2 sene önce sırf bonservisi 30m € idi lan

şimdi toplam maliyeti sözde 30 tutacak cok diyen var

para konusuna takılanlar adam interden 6 milyon alıyordu bize çakıl taşına gelecek hali yok ya söylenilen paralar doğru ise gayet uygun ben daha çok olduğunu düşünüyorum interden 6 alan adam tr yede en az 6 milyona ve fazlasına gelir

Muhasebeci arkadaşlar 500bin yıllık ücrete Sneijder'i almayı planlıyor..

Yönetim İstifa..

mesaj yazerken cümleleri alt alta yazamıyorum bitşik oluyo yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt