Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijderi aliyoruz beyler, Baris Özbeki degil..

Takim ici dengeleri diyenler var :sad007:

Irmak Kazuk'un 2. kez verdiği Bilgiler

[video=youtube;Khk961hTtqE]https://www.youtube.com/watch?v=Khk961hTtqE[/video]

Site dayanamadı yine göçtü :D

Gazetelerin haberi belli gelince,3.5 yıllık maliyeti 66 milyon tl bukadar para verdi enayiler tüh tüh...

Semih,emreyle sneijderi bir tutanlar var :sad007:

aziz şimdi aykut ve alaatin metin ile oturmuş gündemi nasıl değiştireceklerini konuşuyordur. Tavsiye de bulunun arkadaşlara.

Takim ici dengeyi falan bozmaz. Bilakis caliskanligiyla ornek olacak, sahada olmasi diger oyunculara guven verecek.

klup oarak bu saydığım oyuncuların maaşına zam yapmak zorunda takım içi fenge derken bunu kastediyor fatih terim

Maç başılarla 4 civarında alan başka oyuncularımızda var. Hocanın istemediği şeklindeki haberlerin kasıtlı yapıldığı kanısındayım :yenieek:

Sneijderin maliyetine kafayı takanların "galatasaray bu parayı nasıl ödeyecek yeaaa" diyen şikebahçe yöneticisi abdulla kiğılı'dan bi farkları YOK !

Sneijder'ın alacağı yıllık ücret geçen sene Melo'nun alacağı ücret gibi aşağı yukarı bu arada. Prim+maç başı toplam hesaplayınca öyle çıkıyor

semihle emreye zam yapsınlar dengeler yerine gelsin dert ettiğiniz şeye bak,avrupada başarı istiyorsak bu transfer şart..

Halısa sahadan geliyom, geldimi la ?

5,5 çok para...aslına bakarsanız sneijder bize para vermeli oynamak için :o

Sneijder sanırım artık tamam ya baya rahatım şuanda :)

Dip Not: Sneijder maliyeti benim için hiç önemli değil ama denildiği gibi 3.5 yıllık toplam maliyeti 25m euro civarındaysa da inanılmaz bir yönetim başarısıdır bana göre ... :tiphat:

Yavuz Aygun ‏@yaygun

Arkadaşalar Sneijder ile anlaşma artık okuduğum kadarıyla yazışmaya başlandı. Zaten anlaşma olmuştu pürüzler giderilmeye çalışılıyor.

Yavuz Aygun ‏@yaygun

Sneijder artık kesin bir şekilde Galatasaray'da diyebiliriz. Açıklanması aradaki pürüzler yüzünden haftasonuna kaldı.

Yavuz Aygun ‏@yaygun

Sneijder Galatasaray'a önemli katkılar yapacak kendini ispat etmiş kariyeri bir futbolcudur. Daha 28 yaşında ve anlaşma 3,5 yıllık...

Ulan ne diyim ben size Sneijder geliyor diyoruz adamlar hala yok şu para bu para yol yemek sigorta aylık 2000 tl mi verecektik ? Biraz mantıklı olunsun adam 6 milyon Euro kazanıyor oynasada oynamasada

SON DAKİKA: Fluminense Carlinhos'un mevkisine Lyon'un genc sol beki Fabian Monzon'u kadrosuna kattı.

Yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt