Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA: Fluminense Carlinhos'un mevkisine Lyon'un genc sol beki Fabian Monzon'u kadrosuna kattı.
Yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
![]()
Yavuz Aygun @yaygun
Arkadaşalar Sneijder ile anlaşma artık okuduğum kadarıyla yazışmaya başlandı. Zaten anlaşma olmuştu pürüzler giderilmeye çalışılıyor.
Yavuz Aygun @yaygun
Sneijder artık kesin bir şekilde Galatasaray'da diyebiliriz. Açıklanması aradaki pürüzler yüzünden haftasonuna kaldı.
Yavuz Aygun @yaygun
Sneijder Galatasaray'a önemli katkılar yapacak kendini ispat etmiş kariyeri bir futbolcudur. Daha 28 yaşında ve anlaşma 3,5 yıllık...
Maç başılarla 4 civarında alan başka oyuncularımızda var. Hocanın istemediği şeklindeki haberlerin kasıtlı yapıldığı kanısındayım :yenieek:
semih emreyle bir tutmayla ne alakası var sizce çok saçma değimi yalnış birşeymi söyluyorum diyorumki snejder 15 trilyon alsın okey ama dediğim gibi takımda çok az kazanan ve surekle 11 de oynayan oyunculara klup cidden zam yapması lazım yoksa takımın cidden bozulur semihle emrenin yerinde olsanız ne düşünursunuz!Semih,emreyle sneijderi bir tutanlar var :sad007:
asgari ücretle de böldüler mi tam olur.. 3000 ev, billmem kaç küçük altın. bizim millet seviyor bu işleri
Valla şu an öyle bi durumdayız ki, Carlinhos gelse bile yüzüne bakmam![]()
Terbiyesizlik etme ufaklik saygili ol biraz. Benim demek istedigim sizde bu tur haberler yazarak media'nin eline malzeme vermeyin. Herneyse isine bak ufaklik sen.
mesaj yazerken cümleleri alt alta yazamıyorum bitşik oluyo yardım lütfen
Valla şu an öyle bi durumdayız ki, Carlinhos gelse bile yüzüne bakmam![]()