Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sen 30 yasindaki Apaciye 10 Milyon Euro bonservis, yillik 3.3 + mac basi ver ama konusma, sonra Sneijder´in maliyetini tartis :)

bizim takım içinde dengemiz senjder gibi futbolcuların çoğalması ile ancak olur. takım içinde degnesizlik yetenek anlamındaa...:lol:

semih emreyle bir tutmayla ne alakası var sizce çok saçma değimi yalnış birşeymi söyluyorum diyorumki snejder 15 trilyon alsın okey ama dediğim gibi takımda çok az kazanan ve surekle 11 de oynayan oyunculara klup cidden zam yapması lazım yoksa takımın cidden bozulur semihle emrenin yerinde olsanız ne düşünursunuz!

Onların yerinde olsam saygı duyarım. Sonuçta gelen adam hala dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösterilen bir oyuncu :yenieek:

617201_Galatasaray_SK.jpg

Ligin ve Tupcunun anasini aglatiriz bu kadro ile

Valla bende öyle diyordum renktaş . Ama bir kaç videosuna baktım bildiğin eboue nin sol bek şubesi :b5:

O biraz zor olur renktaş. Burda karşısında kasaplar topluluğu olacağını unutmayalım. Brezilya da Eboue gibi görünebilir ama burada öyle olacak mı, o işte soru işaret...

semih emreyle bir tutmayla ne alakası var sizce çok saçma değimi yalnış birşeymi söyluyorum diyorumki snejder 15 trilyon alsın okey ama dediğim gibi takımda çok az kazanan ve surekle 11 de oynayan oyunculara klup cidden zam yapması lazım yoksa takımın cidden bozulur semihle emrenin yerinde olsanız ne düşünursunuz!

Emre sanki cok süper oldugu icin oynuyor.ayrica ilk 11 degil

Ben emrenin yerinde olsam sneijderden bir kaç bir şey öğreniyim diye düşünürüm kaç yıldır bu takımdayım neden hala 11 de kalıcı olamadım neden her sene benim bölgeme transfer düşünülüyor diye sorarım kendime. Öyle hedefim barcelonada oynamak demekle olmuyor bu işler. Emre inşallah bir şeyler öğrenir sneijderden de kendini geliştirir o zaman oda bu paraları kazanır. Sneijder emre yaşında bu paraları alıyor muydu ? hiç sanmıyorum. Bunlar normal şeyler bence zamanla yükselecektir maaşları.

Oha şuan gözlerime inanamıyorum duştaydım twitleri okuyup buraya geldim maliyet mükemmel olmuş dicekken maliyetin fazla bulunduğunu görüyorum ve yuh diyorum :asd:

abi şakamsınız adamın bonuslarla alcağı para 5-5.5 civarı sanırım ve geçen sene Melo da 4.5 civarı almıştı .... Sneijder bu agalar borumu bi kendinize gelin bonservisi zaten yok dencek gibi böyle bir adam için ManU bu adama 2010 yılı sonunda 30m bonsrvis teklif edip reddedilmişti sanırım ?

Kendinize gelin az ya ... Adam resmen fiyat/performans ürünü şuanda :asd:

Çok katkısı olacak çok.tribüne yeni bir heyecan gelecek.o stad inleyecek arkadaş.

Ulan ne diyim ben size Sneijder geliyor diyoruz adamlar hala yok şu para bu para yol yemek sigorta aylık 2000 tl mi verecektik ? Biraz mantıklı olunsun adam 6 milyon Euro kazanıyor oynasada oynamasada

keyfini sürmeyi beceremiyoruz biz bu tarz transferlerin. Sneijder'e imza attıralım en son düşüneceğim şey aldığı para olur.

Forumda keşke beğenmeme butonu olsa..

lan ne kadar çok muhasebeci var arkadaş biraz insanda akıl mantık olur be sneijder bu yapmayın ya

ne taktınız semih aldığı paralara yahu. lig sonu gelsin yeni kontrat yapılır..

başlıyacam maaşınıza.

işyerinizde aldığınız maaşı bu kadar dert etmiyonuzz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt