Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarın forum yerle bir olur açıklanırsa.

AYININ G. TOP TUTMASINA

CEVABEN

SENJDER : ÇOK İYİ KEMAN ÇALARIM YAYI AYIYAAA:boohoo::boohoo::boohoo::boohoo::boohoo:

yarinda bişey olmaz bence. Pazartesi olur ne olursa buraya yazıyorum :yenieek:

:D

:bayrak: futboluna hayırlı olsun.....

wesley-sneijder_447965.jpg
Biraz photoshopa benziyor.

Yaş 41 ama olgunluk sıfır o k.....dan lafı için özür dilerim ama Siz hem saygı bekleyip hem de 41 yaşında dünyanın en büyük insanı olarak 2 kere aşağıalamak için 22 yaşında bir insana 2 kere ufaklık derseniz saygı görürsünüz(!).Dediğim gibi saygı görmek istiyorsanız saygı göstreceksiniz umarım o laflarla ilgili özür dileme erdeminde sizde bulunursunuz.

Ben bu ufaklik kelimesini sizin Kicinizdan anlama deyisinizden sonra kullandim eger siz bu lafiniz icin benden ozur dilediyseniz ben ozur dilerim diyecegim ama Yas 41 olgunluk sifir derken ne demek istediniz onu anlamadim? Ayni dediginiz gibi Saygi gormek istiyorsaniz once karsinizda kim var diye bakar ona gore cevabinizi tartip verirsiniz ve Sonra Saygi beklersiniz.. Buyugunden Saygi beklemek ne zamandan beri ananelerimizde mevcut bunu anlamis degilim oda baska mesele .. Buyugune Saygi Kucugune Sevgi gosterirsin.. Etki Tepki olayi. Neyse Sevgi ile kalin.

Birşey dicem Belhanda'nın 22 yaşında olduğuna inanıyormusunuz

Oğulcan Acar kim çıksın ortaya ? Hic mi elin yorulmadı kardesim ? Herkesin mesajını beğene beğene.. :o

Yarın iş resmiyet kazanırsa forum kaldırabilecek mi bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt