Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün ki abdurrahim albayrağın açıklamasını dinledin mi veya izledin mi hocam? okudun mu demiyorum. izlemediysen izle. Fatih terim bölümünde yüz şekline ve mimiklerine bak. Şüpheye düşeceksin emin ol.

Sneijder haberleri bizim sinir sistemimizi bozup strese soktuğu gibi onlarıda bozmuş olamazmı?

ben hala hocanın Kaka yı devre arasında istemesine bir anlam veremiyorum.. CL de oynayamayacak adamı isteyeceğini aklım almıyor

Türkiye ligini domine etmek amaçlı istemiş olabilir. takımlar bu kadar kötüyken hani. ben 2-3 yıl imzamı atayım mantığıyla..

Bir de şöyle düşünün Fatih hoca bizim meşhur basınımıza Kaka ismini bilerek verdi

ki böylelikle arka planda yönetim Sneijder hamlesini rahatlıkla yapabildi

sonuçta Başkanın İtalya seferine kadar kimse Sneijder'i konuşmuyordu

beyler irmak kazuk ne dedi en son, lutfen cevap verebilirmisiniz?

Efe sakin ol az bro çok gerginsin.. :)

Renktaşım valla inan gerginim gizleyecek halim yok, bir bizim transferlerde mi oluyor bu ya? Gelecek-Geldi-Görüşme olmadı-Gelmeyecek-Tekrar Gelicek

5dakika içinde 10tane farklı haber geliyor. Ve bizim güzel taraftarlarımız da 5tane takipçisi olan adamların duyumunu gelip buraya paylaşıyor

Renktaşım valla inan gerginim gizleyecek halim yok, bir bizim transferlerde mi oluyor bu ya? Gelecek-Geldi-Görüşme olmadı-Gelmeyecek-Tekrar Gelicek

5dakika içinde 10tane farklı haber geliyor. Ve bizim güzel taraftarlarımız da 5tane takipçisi olan adamların duyumunu gelip buraya paylaşıyor

Aynen stres,sinir kötü olduk bu transfer nöbetinde..

Sabredelim, az kaldı.. :yenieek:

Birşey soracam..Türkiye'de her hangi bir takım..

Şampiyonlar ligi kupasını kaldırmış oyuncu aldımı daha önce?

Aklıma ilk gelen Roberto Carlos var.

Baros,Kewell,Roberto Carlos,Guti

Kewell,Guti,Roberto..

Baros da vardı galiba.

HA BİDE BU VAR GALİBA

100120131902089723742_2.jpg

son olarak, seref aydin Bisey dedimi bugun?

CALISIYORDUM hicbir seyden haberim yok kusura bakmayin

Sneijder haberleri bizim sinir sistemimizi bozup strese soktuğu gibi onlarıda bozmuş olamazmı?

Benden senden daha tecrübeli değiller mi bu arkadaşlar ? Neden sinir sistemleri bozulsun? Sneijderi alıyorsun. hollandadan assaidiye teklif yapmıyorsun hocam. Bunun bilincinde olmaları lazım yönetici ve teknik ekibin. 2 günde olacak iş değil. ve bence olacak iş değil. Sneijder türkiyeye gelmez diyenlerdenim ben. interin neden bu kadar satmaya hevesli olduğunuda anlamış değilim açıkcası. bana yıllık maaşı sorun oluyor onun için satıyorlar deme. sneijder o ücrete karşılık çok daha fazlasını verir sana. verdide..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt