Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

HA BİDE BU VAR GALİBA

100120131902089723742_2.jpg

Inter'i o kadar takip ederim, ilk defa görüyorum.

arkadaşlar raul meireleşi unutmussunuz :))

sevgiler

Ek olarak Frank De Boer da Cl kazanmış bir oyuncu. 95'te şampiyon Ajax'ın kadrosundaydı.

Kendisi bizde pek iyi izler bırakmadığı için kimse hatırlamak istemiyor tabi :D

Raul Meireles'te var CL kazanıp bu topraklara gelenler arasında.

Renktaşım valla inan gerginim gizleyecek halim yok, bir bizim transferlerde mi oluyor bu ya? Gelecek-Geldi-Görüşme olmadı-Gelmeyecek-Tekrar Gelicek

5dakika içinde 10tane farklı haber geliyor. Ve bizim güzel taraftarlarımız da 5tane takipçisi olan adamların duyumunu gelip buraya paylaşıyor

Yılan hikayesi desene..

Albayrak :"Bu işle bizzat başkan ilgileniyor".

buraya dikkat.

Vakt-i zamanında Hagi'yi,Popescu'yu,Jardel'i buraya getiren büyüklük ne ise Sneijder'in geliş sebebi de bu olacak Allah'ın izniyle.

abi bilemiyorum bu tip duygusal şeyler büyüklük gibi kelimeler özellikle bu tip transferlerde balon geliyor bana işin gerçegi eger gelirse avrupada cl'de sürekli oynama ihtimali olan bir takımdan bu paraları alamayacagı için gelicektir

ve bizde sneijder inde hagi ve popescu gibi iş ahlakına sahip aldıgının hakkını vermeye çalışan bir adam olmasını umucaz bukadar basit büyüklük falan hikaye madem okadar büyüktük neden alt yapımızdan çıkan evladıgımız dedigimiz adamı tutamadık avrupaya kaçırdık daha önce okan emre hakan ve bir çogunda oldugu gibi

Arkadaslar selam ben almanyadan. Cok fanatik hasta kuduruk GS liyim bende, sizler gibi nöbet tutmaya karar verdim. Bu Sneijder isi beni günlerdir uyutmuyor renktaslar inanin cok heycan var kafayi siyircam bende.. hadi hayirlisi, rabbim sen büyüksün :sad007:

Sabah ola hayrola renkdaşlar hadi cümleten iyi geceler

HAgi 32 yasinda geldi. Ayni sey degil.

Ronaldo'da Milan'la ile 31 yaşında imzaladı... Yaş, kariyeri yüksek futbolcularda sökmüyor. Ona kalırsa Drogba için bastonla oynuyor diyebiliriz :D Backham kaç yaşında Milan'a geldi :D Örnekleri çok bunların.

Alex kım lan tv8 i basıcam valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt