Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaslar selam ben almanyadan. Cok fanatik hasta kuduruk GS liyim bende, sizler gibi nöbet tutmaya karar verdim. Bu Sneijder isi beni günlerdir uyutmuyor renktaslar inanin cok heycan var kafayi siyircam bende.. hadi hayirlisi, rabbim sen büyüksün :sad007:

A.Selam,

Hoş geldin ilk mesajın..

Bu gece bir şey çıkmaz. Inter ile sponsor firmalar arasında pürüzler varmış..Gece gece halledilmez, az daha bekleyeceğiz ama sonu hayırlı olacak inşallah.

Yemin ediyorum bu gece bana uyku yok sen neymissin be Sneijder :o

Arkadaslar selam ben almanyadan. Cok fanatik hasta kuduruk GS liyim bende, sizler gibi nöbet tutmaya karar verdim. Bu Sneijder isi beni günlerdir uyutmuyor renktaslar inanin cok heycan var kafayi siyircam bende.. hadi hayirlisi, rabbim sen büyüksün :sad007:

a.s. kardes hosgeldin

son olarak, seref aydin Bisey dedimi bugun?

CALISIYORDUM hicbir seyden haberim yok kusura bakmayin

Arkadaşlar Şeref Aydın 'ın ne yazdığını görmek isteyenler sağ üstte en çok Like edilenler gösterin 4 haneli sayının yanında kalpli bi yer var oraya tıklayın Şeref Aydın 'nın bütün mesajları en az 20-25 Like alıyor bugün 70 ve 50 küsür gördüm bi mesajında..

* 30 yasindan kucuk

* Son iki senesinde CL kazanmis

* Son iki senesinde Dunya kupasinda sampiyon olmus

* Son iki senesinde CL'de en iyi ortasaha oyuncusu secilmis

bir oyuncu, Turkiye'ye hic bir zaman gelmedi. Bu acindan kendisi cok ama cok onemli bir transfer. Ne Hagi'nin, ne Roberto Carlos'un, ne Anelka'nin transferinde tum dunya kamuoyu boyle buyuk bir sok yasamadi. Hele o ukala ingilizlerin akli almiyor nasil olur da kendi liglerini degil de Turkiye'yi tercih ettigini Sneijder'in.

Kuslari birakin, en basta kendimizin bu transferin ne kadar onemli ve ne kadar buyuk bir transfer oldugunu anlamamiz gerekmekte. Bu cok buyuk bir yonetim basarisidir.

Benden senden daha tecrübeli değiller mi bu arkadaşlar ? Neden sinir sistemleri bozulsun? Sneijderi alıyorsun. hollandadan assaidiye teklif yapmıyorsun hocam. Bunun bilincinde olmaları lazım yönetici ve teknik ekibin. 2 günde olacak iş değil. ve bence olacak iş değil. Sneijder türkiyeye gelmez diyenlerdenim ben. interin neden bu kadar satmaya hevesli olduğunuda anlamış değilim açıkcası. bana yıllık maaşı sorun oluyor onun için satıyorlar deme. sneijder o ücrete karşılık çok daha fazlasını verir sana. verdide..

İlerleyen günlerde önümüzü daha net görürürüz renktaş..

Bende gidip geliyorum zaten..

Bir yandan da diyorum işin maliyeti yöneticilerin işi biz taraftar olarak güzel futbol iyi oyuncu arkamıza yaslanıp maç izlemek istiyoruz..

İnşallah yanılırsın Sneijder gelir bize Hagi etkisi ve katkısı yapar.. :yenieek:

Sneijderin genel özellikleri nelerdir ? Oyunda duruşu, pasları, çalımları, konsantrasyonu vs ? Ben çok izlemedim açıkçası.

abi bilemiyorum bu tip duygusal şeyler büyüklük gibi kelimeler özellikle bu tip transferlerde balon geliyor bana işin gerçegi eger gelirse avrupada cl'de sürekli oynama ihtimali olan bir takımdan bu paraları alamayacagı için gelicektir

ve bizde sneijder inde hagi ve popescu gibi iş ahlakına sahip aldıgının hakkını vermeye çalışan bir adam olmasını umucaz bukadar basit büyüklük falan hikaye madem okadar büyüktük neden alt yapımızdan çıkan evladıgımız dedigimiz adamı tutamadık avrupaya kaçırdık daha önce okan emre hakan ve bir çogunda oldugu gibi

Sormuş olduğun sorulara istinaden bir kaç ilave de ben yapayım : Arda'yı niye tutamadık elimizde? Vakt-i zamanında Fatih Terim bile en iyi olduğumuz bir zamanda neden gitmek istemişti Avrupa'ya? Gidiş sebepleri kesinlikle kişiseldir.Kimisi kariyer uğruna gider Terim gibi kimisi ülkeye manşet olmaktan kurtulmak için gider Arda gibi.Kimisi de Avrupa'da oynama duygusunu tatmış olmak için gider Arif,Okan,Ümit,Fatih Akyel gibi.Gidenlerin sebepleri Galatasaray'ın büyüklüğünden hiç bir şey eksiltmez.Hadi bunları da geçtim zamanın birinde canımız,kanımız,herşeyimiz olan Metin Oktay bile Avrupa'ya gitmişti değil mi? O Metin Oktay ki Galatasaray uğruna nişanlısından bile ayrılmıştı.Yeterince izah etmişimdir umarım. :f

beyler hersey acik ve net hem takimla hemde sneijderle anlastik sefersiz menejeri belki son dk da biri ingiltereden onu ister diye bekliyo ve muhtemelen ingilterenin buyuk takimlarinin kapinin onunde yatiyor belki oraya satariz diye ingilizlerde o parayi vermiyor ingilizlerin parasinida sneider kabul etmiyor yani hersey acik ve net bosverin duyumculari alin size duzmantik duyumu yani bizimkilerde kendisine sure veriyo cuma gununu filan oda ayleme sorayim diye ertesi gun yok karima yok babama filan fistan aslinda sordugu birsey yok sadece menejerine zaman kazandiriyo hersey bu ve bizimkilerin geri adim atmamasi icin ayleyi bahane ediyo ve fikir alis verisi diyo yani baya kurnaz bir arkadas ve menejeri

CL de çeyrek finale kalırsak 4 te birini falan çıkarır.Bir o kadar da forma satışı ek gelir falan derken adam şaka maka Amrabat fiyatına gelmiş olacak.

GSC Ailesine hosgeldin :yenieek:

tabiki gözlerimiz üzerinde olacaktir, kuslar her Transfer periodunda sizmaya calisirlar :Z6:

sneijderin sadece 1 yili alexin tüm kariyerini gecer basari olarak. (inter 2010-11 Cl kupa kazanci-milli takimla Dünya kupasinda final)

Sadece bu sezon yani :) Real madrid ve sayre saymiyorum bile

* 30 yasindan kucuk

* Son iki senesinde CL kazanmis

* Son iki senesinde Dunya kupasinda sampiyon olmus

* Son iki senesinde CL'de en iyi ortasaha oyuncusu secilmis

bir oyuncu, Turkiye'ye hic bir zaman gelmedi. Bu acindan kendisi cok ama cok onemli bir transfer. Ne Hagi'nin, ne Roberto Carlos'un, ne Anelka'nin transferinde tum dunya kamuoyu boyle buyuk bir sok yasamadi. Hele o ukala ingilizlerin akli almiyor nasil olur da kendi liglerini degil de Turkiye'yi tercih ettigini Sneijder'in.

Kuslari birakin, en basta kendimizin bu transferin ne kadar onemli ve ne kadar buyuk bir transfer oldugunu anlamamiz gerekmekte. Bu cok buyuk bir yonetim basarisidir.

Oha

İngiltere gidemez ya yüzde 50 ye yakın değilmi vergiler bizim verdiğimizin eline geçmesi için 10 milyon vermeliler ki bunu da verecek kulüp yok.Verecek derken vermek isteyecek yoktur.

GSC Ailesine hosgeldin :yenieek:

tabiki gözlerimiz üzerinde olacaktir, kuslar her Transfer periodunda sizmaya calisirlar :Z6:

renktas rahat ol, bana kus dedimmi kasinti basiyor zaten.

inan fanatik, hasta bir gs liyim. nisanlim bile bu durumdan rahatsiz, gs ye benden fazla deger veriyosun diye komplekslere bürünüp sikayetci :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt