Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hafta sonu ülkesi hollandaya gider hafta başıda istanbula gelir bence.

yarın hollandaya uçtumu bilinki bu transfer bitti. =)

Sneijderin genel özellikleri nelerdir ? Oyunda duruşu, pasları, çalımları, konsantrasyonu vs ? Ben çok izlemedim açıkçası.

İniesta ve Xavi 'de bulunan bütün özellikler , ancak onlar kadar form tutamadığı için onlar kadar isimli değil ancak onlar kadar kaliteli bunu net söylüyorum kimse itiraz etmez , Avrupa 'nın en iyi 10 orta saha oyuncusu arasında..Pas,şut,frikik,oyun zekası harika güçlüdürde ayrıca..Kısacası gelsin be renkdaş

Ronaldo'da Milan'la ile 31 yaşında imzaladı... Yaş, kariyeri yüksek futbolcularda sökmüyor. Ona kalırsa Drogba için bastonla oynuyor diyebiliriz :D Backham kaç yaşında Milan'a geldi :D Örnekleri çok bunların.

Hagi Turkiye'ye gelmeden once kariyeri dususe gecmisti. Real Madrid onun icin en yuksek noktaydi. Daha sonra Brescia'ya transfer oldu hatta bir sene Serie B'de oynadi. Daha sonra Barcelona'ya geldi ama orada duzenli oynayamiyordu. Galatasaray'da ikinci patlamasini yapti. Dedigim gibi ayni sey degil, Sneijder hala piyasasi olan bir futbolcu.

Arkadaslar burda LIGAblatt cok güvenilir bir kaynak, yalan haber yapmaz..

Galatasarayin Sneijderi bagladigini ve özel Madde koydugunu yaziyor. Oyuncu ile Kulüp arasi prüzler varmis birtek.

Yani insallah yarin Sneijder aciklanir

Kaynak: LIGABlatt | Galatasaray bindet vorläufig Sneijder

12. Ocak tarihine kadar dusunme vakti varmis Sneijder'in o tarihde baska bir takima transfer olursa Inter ile yaptigimiz ozel bir anlasma geregi bize 5 milyon odeyeceklermis ilginc.

Sneijder'in gelmesi, Xavi ile İniesta ikilisinin farklı versiyonunu izleme fırsatı sunucaktır bize Selçukla .)

İniesta ve Xavi 'de bulunan bütün özellikler , ancak onlar kadar form tutamadığı için onlar kadar isimli değil ancak onlar kadar kaliteli bunu net söylüyorum kimse itiraz etmez , Avrupa 'nın en iyi 10 orta saha oyuncusu arasında..Pas,şut,frikik,oyun zekası harika güçlüdürde ayrıca..Kısacası gelsin be renkdaş

İmzamı atıyorum..:yenieek:

Sneijderin genel özellikleri nelerdir ? Oyunda duruşu, pasları, çalımları, konsantrasyonu vs ? Ben çok izlemedim açıkçası.

Ben de çok izlemedim ama izlediğim kadarıyla, fiziği iyi, pasları mükemmel, şutları da çok iyi.

Heran bi hareketiyle Burak'ı vs kaleciyle karşı karşıya bırakabilir, veya uzaktan bol bol gol atar vs

renktas rahat ol, bana kus dedimmi kasinti basiyor zaten.

inan fanatik, hasta bir gs liyim. nisanlim bile bu durumdan rahatsiz, gs ye benden fazla deger veriyosun diye komplekslere bürünüp sikayetci :asd:

Takma kafana klasik kadınsal trip onlar

yapmazlarsa rahatlayamıyorlar çünkü

tekrardan hoşgeldin sefalar getirdin

wikipedia altan tanrıkulu dan sonra fikret engin sazanı da çıktı ortaya :D

inan fanatik, hasta bir gs liyim. nisanlim bile bu durumdan rahatsiz, gs ye benden fazla deger veriyosun diye komplekslere bürünüp sikayetci :asd:

Hosgeldin o zaman GSC Ailesine :yenieek:

Saydığın özelliklerden en zayıfı calım yeteneği diyebiliriz ama o bile bizim ligimizdeki ön liberoları alt üst etmeye yeter. Oyun durusu,pas,konsantrasyon falan tartışmasız A+ kalite. Ayrıca Dünyada şutları en isabetli 5 oyuncudan biridir belkide.

Bence Sneijder geldi inanıyorum benden başka gerçekten inanan?

ozaman benden sana ilk tavsiye gs yazacagna Galatasaray yazmak ile basliyabilirsin ve hosgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt