Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijderin genel özellikleri nelerdir ? Oyunda duruşu, pasları, çalımları, konsantrasyonu vs ? Ben çok izlemedim açıkçası.

Dik duran oyuncu devamli kafasi yukarda olan oyuncu. calim pek arama. yani bir calim cambazi degil . topla birilikde ama cok hizli ola bilen ver ani dönüsleri olan oyuncu ki bu cekilde adam gecme yetengi yüksek. Konsantrasyonu yapisindan dolayi ve egitimden dolayi devamli en yüksekde. Paslari cok iyidir. Sut mermi gibi .ikili mücadelerde cok iyi ki defansif yönüde cok iyidir bir hucum orta saha oyuncusu olarak.

Şu marşı duyup'da etkilenmeyenin Galatasaraylılığından şüphe duyarım.. Moraller tavan yapsın biraz!

[video=youtube;SihKOmBzbkA]https://www.youtube.com/watch?v=SihKOmBzbkA[/video]

Hagi Turkiye'ye gelmeden once kariyeri dususe gecmisti. Real Madrid onun icin en yuksek noktaydi. Daha sonra Brescia'ya transfer oldu hatta bir sene Serie B'de oynadi. Daha sonra Barcelona'ya geldi ama orada duzenli oynayamiyordu. Galatasaray'da ikinci patlamasini yapti. Dedigim gibi ayni sey degil, Sneijder hala piyasasi olan bir futbolcu.

Kaka'yı transfer etmeye çalışıyoruz. Kaç senedir oynamıyor :D Her türlü piyasası da var :)

Sormuş olduğun sorulara istinaden bir kaç ilave de ben yapayım : Arda'yı niye tutamadık elimizde? Vakt-i zamanında Fatih Terim bile en iyi olduğumuz bir zamanda neden gitmek istemişti Avrupa'ya? Gidiş sebepleri kesinlikle kişiseldir.Kimisi kariyer uğruna gider Terim gibi kimisi ülkeye manşet olmaktan kurtulmak için gider Arda gibi.Kimisi de Avrupa'da oynama duygusunu tatmış olmak için gider Arif,Okan,Ümit,Fatih Akyel gibi.Gidenlerin sebepleri Galatasaray'ın büyüklüğünden hiç bir şey eksiltmez.Hadi bunları da geçtim zamanın birinde canımız,kanımız,herşeyimiz olan Metin Oktay bile Avrupa'ya gitmişti değil mi? O Metin Oktay ki Galatasaray uğruna nişanlısından bile ayrılmıştı.Yeterince izah etmişimdir umarım. :f

abi Metin Oktay Fatih Terim Arda bunlar traftarı oldukları kluplerin çalışanlarıydı yinede düşün işte algı böyle adamlar gidiyorlar bir seviye daha üst görüyorlar avrupayı ki bunlar bizim camiamızdan duygusal bagları var ama sen bir yabancıya teklif yaptıgında ilk paraya bakar sana gelirken ha büyüklük olayı fenerbahçe beşiktaş yada x türk takımı aynı teklifi yapar o durumda bizi seçmesi dogal sonuç olarak o sahnede uzun yıllar yer almış bir takımız ismimizi bilirler Türkiye içerisinde büyük bir takımız büyüklügümüz malesef Türkiye içerisinde iddia ediyorum ki malaga ve tottenham bizim yaptıgımız teklifi yapsın malesef o 2 takımdan birini seçicektir ve bu bana koyuyor açıkcası

renktas rahat ol, bana kus dedimmi kasinti basiyor zaten.

inan fanatik, hasta bir gs liyim. nisanlim bile bu durumdan rahatsiz, gs ye benden fazla deger veriyosun diye komplekslere bürünüp sikayetci :asd:

haha brüder takma herkes böyle yorumlar yazar yeni üyelere,

Yengemize de söyle bir konu ver arkadaslari ile konussun:

ya Galatasaray ya ben diye secenek verirsen bana acaba ne cevap veririm ?

Bunun cevabini bilen kisi seni cok iyi taniyordur :D (iki gündür benimki saskina döndü bende vay kac yil oldu sen beni daha yeni yeni taniyorsun diye birde bozuk attim:happynew: )

Hagi'nin tek Avrupa basarisi bizim ile ;)

Aslında bize gelmeden evvel Bükreş 1986'da CL'de şampiyon olunca 87 yazında onlara transfer olmuştu. O yüzden Süper Kupa maçında oynadı ve tek gol atarak Bükreş'e kupayı getirdi. O sebeple başarısı var diyebiliriz. 89'da ise Bükreş bizi yarı finalde 4-0 yenerken Hagi de 1 gol atmıştı bize. Finalde ise Milan bunları 4-0 yenmişti. Bükreş'in o kadrosunda Rotariu ve Hagi sonradan bize gelip oynadılar.

bence sinerji yapalim avatara herkez portakal koysun :D

Heralde. Ya ne? Bosuna mi kendimizi yirtiyoruz en buyuk transfer diye.

Biraz fazla attigin icin oha dedim. Son iki senesinde Inter CL kazanmadiki Barcelona ve Chelsea kazandi.

+ Hic bir zaman DK kazanmadi ve de son iki sezon CL'de en iyi orta saha secilmedi.

Şu marşı duyup'da etkilenmeyenin Galatasaraylılığından şüphe duyarım.. Moraller tavan yapsın biraz!

[video=youtube;SihKOmBzbkA]https://www.youtube.com/watch?v=SihKOmBzbkA[/video]

Yapma brother.... cok ama cok ama cok ama cok fazlasiyla dinledim artik eskisi gibi etkilemiyor benim tavsiyem söyle:

[video=youtube;dNwaO494vR4]https://www.youtube.com/watch?v=dNwaO494vR4[/video]

Ne güzel olurdu, simdi Sneijderin telefon numarasi olacak...

Ariycaksin.... Soracaksin.... 'Galatasaraya geliyormusun?''

O da sana EVET diyor.... Isterse küfür etsin, saysin uyku sersemligi yüzünden, umrumda degil.

Ne rahatlarim beeeee.. Belimden Mount Everest iner :sad007:

ben kaçanziii

iyi nöbetlerr :)

oğlum burdakilere çay-kahvedemi vermiyorlarr yahuuu

çaylar benden

cumartesi gelir interden:cay::cay::cay::cay::cay::cay:

Arkadaslar sanirim Sneijder'i tanimayan bir cok arkadas var. Ben kisaca kendini anlatayim.

Topyekun bir ortasaha oyuncusudur. Top tasir, calim atar, adam gecer, sut ceker, pas verir, orta yapar. Hem kendi oynar, hem arkadaslarini oynatir. Oyun zekasi ust seviyededir, asla bencil degildir. Pozisyona girdiginde kafasini kaldirir etrafa bakar, korukorune bodoslama cezasahasina dalmaz, topu en uygun konumdaki arkadasina aktarir. Eger uygun konumda kimse yoksa ya Arda'nin yaptigi gibi top saklayrak herkesin yerlesmesini bekler ya da calim atarak cezasahasina girmeye calisir. Hizlidir, atiktir, milimetrik paslari vardir.

Onu izlemeye doyamayacaginizin garantisini veririm. Yeter ki bir sakatlik yasamasin. Galatasaray'in futbolu kendisiyle en az 2 gomlek artacaktir. Iste boyle bir oyuncudur. Bakin sadece o degil onunla beraber Burak, Selcuk, Melo hatta oynarsa Amrabat'in oyunu bile tavan yapacak.

Albayrak'ın yüz ifadesinin nedeni

Sneijder'in artık oyaladıgını düşünüp yorulmuş,usanmış gibi artık menajerede laf çaktı zaten

ya beyler benim aklimdan iki gündür su düsünce geciyor.. Sabri reis Sneijderi elinden tutarak sahaya cikartiyor, stat full dolu. Sabri Sneijder bak diyor ne olacak simdi.

Sabri elini agzina götürüyor herkes sussun.... 1 elini kaldirir ve yere dogru vurar gibi bir sonrasi bir sonrasi 1 - 2 - 3 diye tribun inler ve cikan ses cim bom bom degil SINAYDER SINAYDER SINAYDER!! LAY LAY LAY LAY LAY LAY GOOOOOL Sinayder!!:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt