Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugun Sneijderi alirsin, yarin yerini Shaqiri'ye kaptiracak Robben'i alirsin. Vizyon isidir bu. Oyle Kuyt geldi diye butun Hollanda takiminin kendi takimlarina gelecegini zannetmek gibi degil. Sneijder bu boru mu.

San marinoya karsi biz burda forumda bir ekip kursak yeneriz ama ya neyse :asd:

Rakibin kim olduğu önemli değil hocam. Herşeyinde kalite var adamın. gerçekten helal olsun.. Neyse ben felaket tellallığı yapmaya devam edeyim. Alamayız biz sneijderi. :D

Arsenal'de bir nevi oynleydi. Eboueyi piyasasinin yarisina almistik resmen.

Baskanin sexy kulup aciklamasini galiba yavas yavas idrak etmeye basliyorum :cool:

:D oda olabilir, En azından kulüp kapılarında çok beklemiyoruz artık.. Yurtiçi kulüpleri hariç kimi istediysek eyvallah çektiler :lol:

Hamit için gittik Hamitle anlaşın bizde problem yok dediler

Kaka için öyle

Shaqiri için öyle

Ujfa,Reyes,Forlan için öyle

Melo için Juventus'la anlaştık güya gelmeye gönüllü dediğimiz Melo 1 ay oyaladı bizi

Şimdide Sneijder de aynı

Kulüplerle çok çok kolay anlaşıyoruz nedense, Başkanın ikna kabiliyeti var demek ki :yenieek:

Birde gidip yemek yiyorsa Morattiyle muhabbetleri sadece transferden dolayı değildir diye düşünüyorum :)

[video=youtube;UqvGrKRqQEg]https://www.youtube.com/watch?v=UqvGrKRqQEg[/video]

Şu maçta hollandayı resmen alıp götürmüş adam. helal olsun valla..

0.22'de golden önce dönüp 2 kişiyi çalımlıyor ya.. Bizde yapmaya çalışsa yalçın'a sedat'a falan kendini anında yerde bulur bir daha o hareketi yapmamaya tövbe eder.. :lol:

Bu saaten sonra gelmese rezil oluruz, hayir fener filan önemli degil... bütün avrupallilar diyor hayatta gelmez, hele almanlar.

mecburuz hele simdi aldik mi bakalim birdaha öyle bir Reyes olayi oluyor mu, kosa kosa gelir ve böyle durum icin cok önemli artik. 33 ü gecmis adamlar degil, avrupanin gözde olan adamlari, git messi yi al demiyoruz, ama bu Sneijder olayi 20 yilda olan bi olay, dünya starin okadar cok istenmemesi fazla olmuyor hele bide kisin, yaz olursa yine bir manyak cikar

:D oda olabilir, En azından kulüp kapılarında çok beklemiyoruz artık.. Yurtiçi kulüpleri hariç kimi istediysek eyvallah çektiler :lol:

Hamit için gittik Hamitle anlaşın bizde problem yok dediler

Kaka için öyle

Shaqiri için öyle

Ujfa,Reyes,Forlan için öyle

Melo için Juventus'la anlaştık güya gelmeye gönüllü dediğimiz Melo 1 ay oyaladı bizi

Şimdide Sneijder de aynı

Kulüplerle çok çok kolay anlaşıyoruz nedense, Başkanın ikna kabiliyeti var demek ki :yenieek:

Birde gidip yemek yiyorsa Morattiyle muhabbetleri sadece transferden dolayı değildir diye düşünüyorum :)

Morattiyle yemek yiyor, sonra hic tanimadigi Berlusconi arayip; Milano'daysan gel kahve(cappuccino) icelim tanisalim ediyor. Harbiden alisilagelmis seyler degil bunlar :b5:

hadi iyi nöbetler beyler binmem gereken bir izmir otobüsüm var öğlen görüşürüz :ayatollah:

İyi sabahlar genç kardeşlerim..

Morattiyle yemek yiyor, sonra hic tanimadigi Berlusconi arayip; Milano'daysan gel kahve(cappuccino) icelim tanisalim ediyor. Harbiden alisilagelmis seyler degil bunlar :b5:

eee yilardir piyasada yokduk. birden Arena stadi ile Sampionlar liginde katildik ve son 16 ya kaldik hemen. onlarda takip ediyordur bizi ve gelisimizi. ve sunuda unutmamak lazimki saygin deger times gaztesi Türkiyenin maddi anlamda cok güclü olacagini tecis koymusdu ve orta ve bati avrupadaki finazal durumlari gidikce kötülecegini söyleniyordur o analizde. 20-30 yil sonra belki Avrupanin elit ülkelerinden birisi olma adayiz ki buda madi anlamdaki takim sporlarinda da önemli bir konu. Ben olsam bende tanismak isterim aysal ile yani. bide aysal inanilmaz bir zengin adam. 20 küsür sirket ne demek ya :)

0.22'de golden önce dönüp 2 kişiyi çalımlıyor ya.. Bizde yapmaya çalışsa yalçın'a sedat'a falan kendini anında yerde bulur bir daha o hareketi yapmamaya tövbe eder.. :lol:

Bu adamın bizde böyle oynaması için etrafında en azından pozisyon almayı bilen topu ayağında gevelemeyen kısa paslaşmalar yapan oyuncular olması lazım hocam. Tek başına sneijder biryere kadar yapar sonra bırakır. :lol:

eee yilardir piyasada yokduk. birden Arena stadi ile Sampionlar liginde katildik ve son 16 ya kaldik hemen. onlarda takip ediyordur bizi ve gelisimizi. ve sunuda unutmamak lazimki saygin deger times gaztesi Türkiyenin maddi anlamda cok güclü olacagini tecis koymusdu ve orta ve bati avrupadaki finazal durumlari gidikce kötülecegini söyleniyordur o analizde. 20-30 yil sonra belki Avrupanin elit ülkelerinden birisi olma adayiz ki buda madi anlamdaki takim sporlarinda da önemli bir konu. Ben olsam bende tanismak isterim aysal ile yani. bide aysal inanilmaz bir zengin adam. 20 küsür sirket ne demek ya :)

Bu arada, Türkiye ve İran'da elektrik santralleri kuran Ünal Aysal, daha sonra temiz enerji yatırımları ve madencilik faaliyetlerine yöneldi.

Ünal Aysal, bu alandaki çalışma ve başarıları yanında turizm sektörü ile de ilgilendi; Antalya Kemer'de, biri 450, diğeri 370 odalı 5 yıldızlı oteller kurdu. Ayrıca İstanbul Boğazda bir butik otel sahibidir.

Ünal Aysal'ın, 1000 kişinin çalıştığı Unit Grubu'nun çatısını oluşturan 23 şirketin yönetim kurulu başkanı olarak yürüttüğü girişimlerden başka, bazı yatırımcı Avrupa şirketlerinin yönetim kurullarında da faal üye olarak çalışmaktadır.

Ünal Aysal 1999 yılında, Türkiye'yi yurt dışında en iyi temsil eden iş adamlarından biri olarak, Bakanlar Kurulu kararı ile Cumhurbaşkanı tarafından verilen Yüksek Liyakat Madalyası ile onurlandırılmıştır.

:yenieek:

Bu adamın bizde böyle oynaması için etrafında en azından pozisyon almayı bilen topu ayağında gevelemeyen kısa paslaşmalar yapan oyuncular olması lazım hocam. Tek başına sneijder biryere kadar yapar sonra bırakır. :lol:

selcuk-hamit-melo saydiklarini yapa bilir.

Benim gibi aşırı sinir ve cabuk parlama problemleri olanlara Antu.com - Fenerbahçe Taraftarının Resmi Sitesi sitesini oneririm.

Gercekten iyi geliyor.

Mesajı Gönderen: october20:cLink:2644939

https://en.wikipedia.org/wiki/Wesley_Sneijder

Personal information

Full nameWesley Sneijder[1]

Date of birth 9 June 1984 (age 28)

Place of birthUtrecht‚ Netherlands

Height1.72 m (5 ft 8 in)[1]

Playing positionAttacking midfielder

Club information

Current clubGalatasaray

yazıyor. ne ayak

:haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt