Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu adamın bizde böyle oynaması için etrafında en azından pozisyon almayı bilen topu ayağında gevelemeyen kısa paslaşmalar yapan oyuncular olması lazım hocam. Tek başına sneijder biryere kadar yapar sonra bırakır. :lol:

O dedidiklerini yapamayan iki kisi yuzunden bu sene futbolumuz kotu gozukuyor ve az pozisyona giriyoruz.Transferlerle en azindan birinin garanti kulubeye gidecegini umuyorum,digeride giderse yemede yaninda yat olur.Sabah sabah polemige girmemek icin o iki kisinin isimlerini vermiyorum ama karsi kaleye yakin oynadiklarini soyleyebilirim

O dedidiklerini yapamayan iki kisi yuzunden bu sene futbolumuz kotu gozukuyor ve az pozisyona giriyoruz.Transferlerle en azindan birinin garanti kulubeye gidecegini umuyorum,digeride giderse yemede yaninda yat olur.Sabah sabah polemige girmemek icin o iki kisinin isimlerini vermiyorum ama karsi kaleye yakin oynadiklarini soyleyebilirim

umut -burak :D

Kosan, ucan, sokan takim :haha:

Bedelli sermaye artışı dostum.... Borçları seneye 100 m TL inecek‚ bu sene de şampiyon olurlar da seneye de direk giderler bir de tur atlarlarsa sen uğraş dur aykut kocaman la kalabalık defansif orta saha ile..

Laf gelmişken çok koşan hızlı uçan sokan takım 2 aya tamamdı 20 ay oldu orta sahaya bak.. Topal Meireles (kusura bakmayın) cristian topuz selçuk caner off offfffffffffffffffffffffff..

Ne hallere düştük..

Kosan, ucan, sokan takim :haha:

ama yalan söylememis en azindan bazi oyunculari( bekir) hem sokuyor kaleye sagolsun :) hemde baska yerlerde baska türlü sokuyorki taraftari memnun oluyor bir gramm. yok saka bi yana bos ver onlari ya. Hem ben onlarin kadrolarini okadar kötü bulmuyorum oyuncu kalitesi olarak ama inanilmaz kötü yönetiliyor oda bizim sorunumuz degil :D

şimdi menajerin son söylediklerini okudum.

bu nasıl fırıldak bir adamdır anlamadım gitti.

biz alırız o zaman :lol::lol::lol:

abdulah amcaniza cok pahali gelmis dün dinlemedin galiba. para mara yok öyle oyuncular icin bizde diye agliyordu sonra bize laf atiyordu nasil ala biliriz diye. neyse sneijderi dedigim gibi siz taraftar olarak isteye bilirsiniz cünkü kaliteli gercekden adam ama sizin yöneticileriniz daha aykut kocaminizi tutmakla gayret icinde. aykutcugumuza iyi bakin ha sakin istifa filan düsünmesin bidaha . lazim o bize daha :lol:

ama yalan söylememis en azindan bazi oyunculari( bekir) hem sokuyor kaleye sagolsun :) hemde baska yerlerde baska türlü sokuyorki taraftari memnun oluyor bir gramm. yok saka bi yana bos ver onlari ya. Hem ben onlarin kadrolarini okadar kötü bulmuyorum oyuncu kalitesi olarak ama inanilmaz kötü yönetiliyor oda bizim sorunumuz degil :D

Kirli kulup, sadece hakettigini buluyor. Umuyorum bu iyi gunleridir. Cunku caldiklari ve cirpdiklarinin haddi hesabi yok.

Biz

GALATASARAY-_MANCHESTER_UNITED_3.JPG

yahu ne simdi anlamadim gitti :SS::confused:

abdulah amcaniza cok pahali gelmis dün dinlemedin galiba. para mara yok öyle oyuncular icin bizde diye agliyordu sonra bize laf atiyordu nasil ala biliriz diye. neyse sneijderi dedigim gibi siz taraftar olarak isteye bilirsiniz cünkü kaliteli gercekden adam ama sizin yöneticileriniz daha aykut kocaminizi tutmakla gayret icinde. aykutcugumuza iyi bakin ha sakin istifa filan düsünmesin bidaha . lazim o bize daha :lol:

Hocam sakin ol. takıldım ben. tanıyorum arkadaşı, Galatasaraylıdır. Hemde Fanatik :D

renktaş menajerler hiçbir zaman doğruyu söylemez.

Melo olaylarını hatırlayın yazınki

Hamitte olabilir. Albayrak bugün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi gibi birşey söylemişti hamitin menajeri ile ilgili :lol:

Benden bu kadar millet. Cumleten herkese iyi bir gun dilerim.

Fatih abi, biz ne demek bir önceki mesajımda belirttim.

ön yargılarımızı yeni gelenlerde kenara bırakmalıyız

ya ne bileyim ya kusuruma bakma. arkadas kus zaneti seni bende biz aliriz o zaman dedigin zaman karsi tarfadan zanetim . yanlis anlasilma oldu özür dilerim bidaha .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt