Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Konu ile alakasız

Tapatalk HD kullanan arkadaslar, normal tapatalk dan ne farkları var?

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim Elmanderide istememişti sorun yok bence bu konuda.Sneijderde pürüz çıkarsa orası ayrı

terimin istemedi yıllık 4 milyon euro alacak olan sineyder :) takım ici dengeleri bozarmıs

terimin istedigi yıllık 7 milyon euro luk kaka iyiymis.....dengeleri bozmasmıs...Kafaya bak kafaya :D

artık gelse de gelmese de farketmez benim için, sebebini bilmiyorum ama o ilk günkü heyecanım kalmadı

sizce sneijder MC mi AMC mi ? ve bizim esas ihtiyacımız olan ne tarz bi futbolcu ? yoksa wesley bizim ihtiyacımız değilde sadece ismi için mi istiyoruz ?

- bu 3 sorunun cevabını alabilir miyim ?

Volkanda Sneijderi istemiyomuş beyler ne olcak şimdi ?

Ynt: Transfer Nöbeti

artık gelse de gelmese de farketmez benim için, sebebini bilmiyorum ama o ilk günkü heyecanım kalmadı

Haklısın Renkdaş, iş uzadıkça belli bir zamandan sonra insanın iştahı kapanıyor. Ama yinede içimizdeki heyecanı yitirmeyelim.

Bu sefer olacak inşallah

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar Sneijder Fatih Hoca tarafından listeye konulmuştur. Yönetimde ona göre transfer yapıyor saptırmayın konuları.

sizce sneijder MC mi AMC mi ? ve bizim esas ihtiyacımız olan ne tarz bi futbolcu ? yoksa wesley bizim ihtiyacımız değilde sadece ismi için mi istiyoruz ?

- bu 3 sorunun cevabını alabilir miyim ?

İkisinide oynar Sneijder klâsik bir 10 numara değildir. Sneijder tamda sistemimize uyuyor çünkü kendileri yürüyerek oynamaz koşar basar top alır servis eder vs...

bence yönetim yapacağını yapmıştır, bu saatten sonra sneijder gelmese bile kızmam onlara. ama solbek ve stoper takiveyesi olmazda 2. yarıda bunun sıkıntısını çekersek bak işte o zaman ağzıma geleni söylerim. sneijder işi şov kısmı, bizim önceliğimiz stoper ve solbek olmalı

Melo-Selçuk-Sneijder ortasahasıyla harika 4-3-3 ve 4-2-3-1 oynanır aslında ama bizim kanatlar biraz tuhaf olduğundan işimiz zor.

Sneijder'in gelmesini çok isterim ama bence piyasa yapmak kendini pazarlamak için bizi kullanıyor maalesef geleceğini sanmıyorum

fatıh hocayı severım....ceyhun cağlar sercan yiğit saydığım dort oyuncuya vereceğımız parayı podolskıye verseydık gecen sezon bası zararımız ve takım ıcı dengeler nasıl olurdu acaba...podolskı lı kadro stad full hemen hemen forma satısı vs...pekı ceyhun cağlar sercan yiğit kaç forma sattı....kaç maç stadı full yaptı..kaç tanesı marka değerini yukselttı...takım ıcı dengeler yuzunden kaybettığımız oyuncular podolskı shakırı platın var dıye demba ..yorum sızlerın....

[h=1]Menajerin komisyonu Aysal'dan[/h][h=2]Menajer Lerby ile görüşen Aysal, "Komisyonunu ben üstleniyorum. Pürüz çıkarma" dedi. G.Saray Başkanı, 1 milyon Euro'ya yakın komisyonu cebinden ödeyecek[/h]SPOR12 Ocak 2013, Cumartesi

• 358803776020200150.jpg

• [*=center]

[*=center]

[*=center]

kaynak : A haber

Galatasaray'ın transferdeki 1 numaralı hedefi Wesley Sneijder, sarı-kırmızılılara "Cuma gününe kadar cevap vereceğim" demişti. Beklenen haberin gelmemesinin ardında ise Hollandalı yıldızın menajeri Sören Lerby çıktı. Danimarkalı menajer, sarı-kırmızılılara kendi komisyonunun ne olacağını sormuş, tatminkar bir yanıt alamayınca da işi yokuşa sürmüştü. Başkan Ünal Aysal'ın Lerby'e "Bu transferi bitirmeyi çok istiyoruz. Senin komisyonunu da ben üstleniyorum. Pürüz çıkarma" dediği öğrenildi. Aysal'ın 1 milyon Euro'ya yakın komisyonu kendi karşılayacağını bildirmesinin ardından Lerby, La Gazetta'ya "Galatasaray ile görüşmeler olumlu gidiyor" açıklamasını yaptı.

Milanda ki Boeteng ile sneijderi paket yapsak nasıl olur acaba diye düşünüyorum ama Boetengi vermezler. gerçi sneijderde gelmez zaten :D

Bugünkü kuponum gelsin.Ben alıcam lan seni!

Sinir sahibi ettin bizi bekle allah bekle .. :mad:

Sneijder'in gelmesini çok isterim ama bence piyasa yapmak kendini pazarlamak için bizi kullanıyor maalesef geleceğini sanmıyorum

benim dilimde tuy bitti gelmez diye diye..

fakat ne futbolcudan nede menajerden nede interden simdiye kadar basında cıkan olumlu haberleri yalanlayacak beyanatta bulunmadılar orası kafamı kurcalıor :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt