Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

c1ld8.jpg

Eee gelmemiş ?

fatıh hocayı severım....ceyhun cağlar sercan yiğit saydığım dort oyuncuya vereceğımız parayı podolskıye verseydık gecen sezon bası zararımız ve takım ıcı dengeler nasıl olurdu acaba...podolskı lı kadro stad full hemen hemen forma satısı vs...pekı ceyhun cağlar sercan yiğit kaç forma sattı....kaç maç stadı full yaptı..kaç tanesı marka değerini yukselttı...takım ıcı dengeler yuzunden kaybettığımız oyuncular podolskı shakırı platın var dıye demba ..yorum sızlerın....

Söylediklerinde şöyle bi mantık hatası var.Podolski ve Shaqiri alınamadığı için Sercan ve Yiğit son anda panik transferi olarak alındı.

Arkadaşlar Sneijder Fatih Hoca tarafından listeye konulmuştur. Yönetimde ona göre transfer yapıyor saptırmayın konuları.

Haklısın.Fatih Hoca ile yönetim arasında her transfer döneminde sıkıntı çıkıyor bu belli bir şey ama bu transfer döneminde hoca ben listeyi verdim isterse başkan açıklasın dedi.Başkan da açıkladı Hocanın verdiği listede Sneijder-Carlinhos-Chadli var dedi.Başkana inanmıyorsunuz da niye tanımadığınız duyumculara reyting peşinde koşan gazetecilere güveniyorsunuz anlamıyorum.Ünal Aysal'da ilk geldiği günden beri böyle bir transferi hedefledi diye düşünüyorum.Seviyor böyle şeyleri az anasının gözü değil bizim başkan.:) Biraz daha sabredelim bakalım açıkcası ben Sneijder'e ihtimal bile vermiyordum.Başkan çok büyük bir beklentiye soktu öyle böyle bir beklenti değil hemde.Bu transfer olmazsa başkan bunalacak gibi duruyor.Birde burada 2-3 kişi var taraftarı Fatih Hocaya karşı yüksek egolu diye galeyana getirmeyi çalışıyor.Kimse Fatih Hocayı eleştirmeyin demiyor kimseye ama bu eleştirilerin dozu çok yüksek seviyede bu takım neredeydi nereye geldi ne şekilde geldi.Birde bu egoyu karıştıranlara sorun Mourinho'nun en büyük fanlarıdır.Renkdaşlarım lütfen eleştirilerimizi kışkırtıcı tahrik edici değil yapıcı yapalım böylece köstek değil destek olmuş oluruz.

Varmi grlisme beyler uyku tutmuyor. Belki 4-5 saat zor uyudum..

yalan haber.

Ünal Aysal üstüne basa basa söyledi kendi paramla bir şey yapmayacağım diye. bu adam prensiplerine bağlı olmasa iş hayatında bu kadar başarılı olamaz dı zate

Bi ara albayrak ağzından kaçırdı.Başkanımız cebinden şu parayı verdi bu parayı verdi diye.Yapıyor ama söylemiyor.Mevzu bu yani.

Arkadaşlar Sneijder için daha iyi bir teklif yok ya bize gelir ya da İnter'de kalır oynamayarak olay budur.

fatıh hocayı severım....ceyhun cağlar sercan yiğit saydığım dort oyuncuya vereceğımız parayı podolskıye verseydık gecen sezon bası zararımız ve takım ıcı dengeler nasıl olurdu acaba...podolskı lı kadro stad full hemen hemen forma satısı vs...pekı ceyhun cağlar sercan yiğit kaç forma sattı....kaç maç stadı full yaptı..kaç tanesı marka değerini yukselttı...takım ıcı dengeler yuzunden kaybettığımız oyuncular podolskı shakırı platın var dıye demba ..yorum sızlerın....

Hocada bunu diyor zaten kötü olunca benden iyi olunca başkalarından biliyorlar diye

Notlarım kötü.Millet dersleri Türkçe anlamıyor ben bide ingilizcesiyle uğraşıyom(anadoluyu seçtiğim güne zaten)

Neyse bu hafta bi pazartesi sınavlarım vardı geris haftaya salı başlıyorudu.Ben tamam bi hafta gömülürüm derslere derken salı günü bu haber çıktı ve denge menge kalmadı.Bu hesabım da zaten ceza aldığım için açtım.Bu lanet nöbetten kopamıyorum.

Gece 3te yattım hem Sneijder hem de ders çalışamamanın verdiği vicdan azabıyla 5 saat yatakta debelendim durdum.

Ne olur artık olumlu olumsuz bişey olsun.Uyku girmiyo gözüme ama mal gibi dolanıyorum.Midem ağrıyor yemek yiyemiyorum.Yeter ulan!!!:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt