Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yıllık 4.5 in altındaki her türlü garanti ücret başarıdır kimse denge menge demesin melo ve hamit 3 alıyo garanti naptılar koca ilk yarıda ?

selam renkdaşlar..f.terim bu transferi istemiyor.şuan istiyorum desin.biter.terim in gs ye yaşattığı başarılar tartışılamaz.ancak maalesef terim bu takımın başında olduğu sürece biz yıldız oyuncu seyredemeyeceğiz..tutturmuş takım dengesi madem o kadar yıldız oyuncuya fazla para vermek neden dengeyi bozsun?psg de ibrahimoviç en yüksek ücreti alıyor.takımın dengesimi bozuluyor.madem bukadar kulübü düşünüyor o zaman sercan yiğit kazığını niye çaktı kulübe?

hadi gari sneijder, senin yüzünden erken uyandik

Milano ve İstanbul arasında doğu ile batı kadar fark olmadığını hepimiz biliyoruz o da cahil cühela olmadığına göre biliyordur o kadar abartılı bir durum yok o açıdan ortada yani. Para konusunda istediği verilsin vs bunada itirazım yok ama ligimizin imajı filan olayına girmeden orada eğer sen Galatasaray isen bir duruşun olmalı yöneticilerinin biri 24 saat içinde cevap bekliyoruz diğeri de bu akşam cevap vermesini bekliyoruz diyip hiç bir sonuç çıkmıyorsa tamam o zaman " sen orda dur Sneijder kardeş" demeyi bilecekler bu duruştur herhangi bir şeyle alakası yoktur canımı sıkan nokta bu, olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ama kapısında yatar hale gelmek GS klübüne yakışmıyor.

Galatasaray İtalyan ya da İspanyol bir kulüp olsaydı kapısında da yatmazdın.Bizim topçumuz para etmez,ligimiz para etmez.Bu benim tespitim değil.Avrupadaki yıldızların bu lige bakış açısı bu.Onu vurguluyorum ben.

3 lük adama 6-7 verirsek ülkemizin rus ligi katar ligidnen farkı kalmaz.

He şimdi çok mu iyiyiz hayır ama en azından o kadar düşük seviyede bir lig değiliz.

İtalya İspanya İngiltere gibi liglerden kat kat düşük bir ligiz.Sneijder kalitesinde bir oyuncunun sadece oralarda oynadığını düşünürsen,6-7 de vermek zorundasın.

Parası önemli değil yeterki gelsin.Bu saaten sonra gelmezse madara oluruz aleme.

Bi rahat olun ya olmayacak şeyleri düşünerek kendinizi üzüyorsunuz.

Sneijder'in ee büyük talibi biziz baksanıza.Bizden sonra gelen takım Tottenham.Son anda daha düşük bir ücrete oraya gitmeyi seçerse yatar bu iş anca.Yoksa Liverpool,Fenerbahçe,Anzhi falan bunlar imkansız.İnter'le anlaşmaları gerek oyuncu ile anlaşmaları gerek.Bizim küçük pürüzlerimiz kaldı.Hallolur elbet.Biraz daha sabır.Bugün sonuçlanır artık bu olay bizde işimize bakarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt