Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

piyasası 25 m+ olan bir adamı 8-10 civarı bir paraya getirmek müthiş bir iş.tam bir fırsat transferi oldu bu arkadaş.eğer inter maddi sıkıntı da olmasaydı bu adamı 25'e bile alamazdık.

Fatih Terim'in Sneijder'e karşı oldugunu ortaya çıkaran fb'li medya arkadaslar onların gazıyla gelip buraya yorum yazmayın..

FUUUUU.png

Irmak Kazuk seneye bizim yönetime girer demedi demeyin:):)

NTVSPOR haberi yine yeniledi.

Tek sorun Sneijder2la İnter arasında imaj hakları dendi.

Doğruysa Senijder tam çingen çıktı.Ya da zaman kazanmaya çalışıyor.

Transfer Nöbeti

Başkan bu transferi buraya kadar getirmişken bitirir.

Terim Sneijdere soğuk değil bana göre..Terim sadece Sneijderi alamayacağımızı düşünerek niye daha olması muhtemel adamlara gitmiyoruz diye bir sorun çıkartmış olabilir..O da şuan olur mu olmaz mı diye bekliyor olabilir,yani Senijderi her hoca ister Mourinho hariç:)

[h=5]Galatasaray yönetimi Sneijder’de son düzlüğe girerken, Fatih Terim Hollandalı futbolcu hakkında tek bir kelime bile etmedi. Başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının Sneijder’de bu kadar ısrarcı olmasından dolayı rahatsız olduğu öğrenilen İmparator’un önceliğinin sol bek ve stoper olduğu belirtildi. (TRT Spor)[/h]

kimse sneijdere hayir diyemez, ft bile o gücde degil

Serdar Cebe ‏@SerdarCebe

Sneijder Bugün 15:00'te geliyor ...

Adam kanal d haber spikeriymiş...

Sol bek diye yırtınmadık mı forumu her maçtan sonra yıkmadık mı,şimdi Terim nasıl mutlu olsun

Galatasaray yönetimi Sneijder’de son düzlüğe girerken, Fatih Terim Hollandalı futbolcu hakkında tek bir kelime bile etmedi. Başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının Sneijder’de bu kadar ısrarcı olmasından dolayı rahatsız olduğu öğrenilen İmparator’un önceliğinin sol bek ve stoper olduğu belirtildi. (TRT Spor)

İyide Sneijderi alan sol bek ve stoper almayacak diye bir kural mı var

Fatih Terim'in Sneijder'e karşı oldugunu ortaya çıkaran fb'li medya arkadaslar onların gazıyla gelip buraya yorum yazmayın..

Tamamen medyanin uydurmasi, hocanin daha onceden aciklamasi var. Sneijder'i ben neden istemeyim, dunyadaki her teknik adam ister diyor. SAnki yonetim ile Fatih Terim ile anlasmazlik varmis gibi goseriyorlar ama oyle bir sey yok. Paylasim cok acik, Fatih Terim saha icine, yonetim saha disina bakiyor. Herkes kendi isiyle ilgilendigi surece sorun yasanmasi soz konusu bile olmaz.

Yaşı ve başarıları sebebiyle tarihin en spektaküler transferi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt