Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[h=1]Sedat Doğan: "Sneijder'in maliyeti yanlış hesaplanıyor"[/h]

[h=2]Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan, Wesley Sneijder'in maliyetinin yanlış hesaplandığını söyledi.[/h]

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Doğan gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sneijder transferinde konuşulan 4 yılda 30 milyon euroya yakın maliyet hesabıyla ilgili “Yanlış hesaplanıyor” dedi.

Doğan şunları söyledi: “Diyelim ki ben bir futbolcu alıyorum. Bonservisine 10 milyon euro verdim. 2.5 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme yaptım. Toplamdaki 22.5 milyon euroyu maliyet hesabı olarak ortaya koyamazsanız belki ben o adamı 2 sene sonra satacağım. Maliyet yıl yıl hesaplanmalı. Yani bu örnekte 4.5 milyon euro olmalı.” Doğan Sniejder ile ilgili para sıkıntısı olmadığını ifade etti.

Kendisinden haber beklendiğini söyledi. Transferin gerçekleşmemesi halinde taraftarınmoralinin bozulmasına gerek olmadığını da belirtirken “Zaten şu anda ligin en iyi takımı biziz. Bulunduğumuz yer belli, lideriz” dedi.

Doğan ayrıca Galatasaray’ın şampiyon olamaması durumunda transfer harcamalarından ötürü sarsıntı yaşamayacağını ifade etti. “Biz mali durumumuzu ona göre ayarladık. Yönetime geldiğimizde ufukta Şampiyonlar Ligi mi vardı? Geçen sene kasaya 500 milyon liradan fazla para sokmuşuz” diye konuştu.

Forumun asıl sorunu kesinlikle yeni açan insanların hemen son sayfadan okumaya başlaması..Ben forumu her açtığımda en az bir 20 sayfa geriden okuyup sona geldikten sonra yazmaya başlıyorum..Herkes böyle yapmadığı için,aynı haberi sanki yeni haber gibi 20 kişi zaman aralıkları ile yeniden giriyor..

Sneijder'i istemeyen teknik direktör benim gözümde egosu yüksek olan biridir. Fatih Terimin bu huyunu hic sevmiyorum, tabi dogru ise.

Fatih Hoca Sneijderi istemiyor!

Fatih hoca Takım içi denge diyor!

Fatih hoca Sol bek stoper istiyor!

İnanmayın artık şöyle şeylere ya..

Sneijder'i listede kendi vermiş.

Takım içi dengeyi düşünen adam Kaka'yı istemezdi.

Solbek evet istiyor,ama bu demek değildir ki Sneijder'i istemiyor.

Taşımayın artık şöyle haberleri şuraya.Zürriyet ve türevleri şikecilerindir.yeter baydı ya..

Şeref aydın yeni başkan

Serdar cebe asbaşkan

Irmak kazuk başkan yardımcı

işte Galatasaray yeni yönetimi:):)

Sneijder'i istemeyen teknik direktör benim gözümde egosu yüksek olan biridir. Fatih Terimin bu huyunu hic sevmiyorum, tabi dogru ise.

İstemediği çok açık. Dün Albayrak'a istiyor musunuz dediler, istemiyorum diyecekti neredeyse. Ağladı resmen adam geliyor diye.

Bu mesaj almayı nasıl kapatıyoruz arkadaşlar ya? Mesaj kutusu dakkada 100 mesaj alıyo. Her şeyi denedim yine de gelmeye devam ediyor.

Tabiki doğru değil, Hocanın bana verdiği listede snejder en başta diyen Ünal Aysal'a mı inanıcaz, yoksa bu yalancı, kolpa basının haberlerine mi?

alıma hagı gelıyor nedense

sabaha kadar 50 tane ruya gordum,ınsallah hayırlı bı haber alırız

İstemediği çok açık. Dün Albayrak'a istiyor musunuz dediler, istemiyorum diyecekti neredeyse. Ağladı resmen adam geliyor diye.

Biliyorum sabah bende yazdim. Yemin ederim eger öyle birsey olursa yaziklar olsun sana Fatih Terim. Kaka'yi iste, Sneijder'e gelince takim ici dengeleri.

Beni en çok endişelendiren sanki Terim bu transfere soğuk gibi, hoca soğuk olduğu oyuculara nasıl davranır biliyoruz

Nasıl davranıyor muşum Serdar bana bir söyleyin bakim :D

62351_1.jpg

Öyle bir kural yokta öncelk sol bek olmalıydı umarım alınır şu anlık mutlu olmaması haberlerini buna bağlıyor olabilirler

Yahu bu işin önceliği mi olur. 2-3 kişi Sneijderle ilgilenirken 2-3 kişi diğer transferlerle ilgilenir. Aynı anda 2-3 oyuncuyla görüşemiyorlarmı.

Ha bana soracak olursan sol bek bir şekilde kapatılırda orta sahaya böyle bir oyuncu daha öncelikli bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt