Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.373
- 5.344
- 2.478
Cevap: Transfer Nöbeti
dün serefin yazdiklarini nerden görebilirim ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim'in Sneijder'e karşı oldugunu ortaya çıkaran fb'li medya arkadaslar onların gazıyla gelip buraya yorum yazmayın..
İyide Sneijderi alan sol bek ve stoper almayacak diye bir kural mı var
Sneijder'i istemeyen teknik direktör benim gözümde egosu yüksek olan biridir. Fatih Terimin bu huyunu hic sevmiyorum, tabi dogru ise.
Sneijder'i istemeyen teknik direktör benim gözümde egosu yüksek olan biridir. Fatih Terimin bu huyunu hic sevmiyorum, tabi dogru ise.
İstemediği çok açık. Dün Albayrak'a istiyor musunuz dediler, istemiyorum diyecekti neredeyse. Ağladı resmen adam geliyor diye.
Beni en çok endişelendiren sanki Terim bu transfere soğuk gibi, hoca soğuk olduğu oyuculara nasıl davranır biliyoruz
Öyle bir kural yokta öncelk sol bek olmalıydı umarım alınır şu anlık mutlu olmaması haberlerini buna bağlıyor olabilirler