- 16 Mayıs 2011
- 3.173
- 5
- 998
Cevap: Transfer Nöbeti
Bakmayın sessiz durduğuma nöbetteyiz gelene kadar. -)
Bakmayın sessiz durduğuma nöbetteyiz gelene kadar. -)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl davranıyor muşum Serdar bana bir söyleyin bakim
![]()
Tabiki doğru değil, Hocanın bana verdiği listede snejder en başta diyen Ünal Aysal'a mı inanıcaz, yoksa bu yalancı, kolpa basının haberlerine mi?
Mesele orda iste, dogru degil.
Biliyorum sabah bende yazdim. Yemin ederim eger öyle birsey olursa yaziklar olsun sana Fatih Terim. Kaka'yi iste, Sneijder'e gelince takim ici dengeleri.
footballclubrankings.com sitesi Dünyanın en zor dördüncü deplasmanı olarak Türk Telekom Arena'yı gösterdi.
Sıralama ise şu şekilde:
1. Juventus Stadium - Juventus FC
2. Estadio do Dragao - FC Porto
3. Camp Nou - FC Barcelona
4. Türk Telekom Arena - Galatasaray
5. Stamford Bridge - Chelsea FC
6. Donbas Arena - Shakhtar Donetsk
7. Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
8. Etihad Stadium - Manchester City
9. Santiago Bernabéu - Real Madrid
10. Old Trafford - Manchester United
footballclubrankings.com sitesi Dünyanın en zor dördüncü deplasmanı olarak Türk Telekom Arena'yı gösterdi.
Sıralama ise şu şekilde:
1. Juventus Stadium - Juventus FC
2. Estadio do Dragao - FC Porto
3. Camp Nou - FC Barcelona
4. Türk Telekom Arena - Galatasaray
5. Stamford Bridge - Chelsea FC
6. Donbas Arena - Shakhtar Donetsk
7. Signal Iduna Park - Borussia Dortmund
8. Etihad Stadium - Manchester City
9. Santiago Bernabéu - Real Madrid
10. Old Trafford - Manchester United
Terim Sneijdere soğuk değil bana göre..Terim sadece Sneijderi alamayacağımızı düşünerek niye daha olması muhtemel adamlara gitmiyoruz diye bir sorun çıkartmış olabilir..O da şuan olur mu olmaz mı diye bekliyor olabilir,yani Senijderi her hoca ister Mourinho hariç![]()
dün serefin yazdiklarini nerden görebilirim ?
ooooo havaya havayaa eller eller havayaaa.. havaya havaya eller eller havaya.. ooooo, şşşşş... 11111 22222222 33333333333333 :-)
pinaaaaaar basi burma burmaa yaar yaaar yaaar yaaaar yar yar amaaaann...
yaaz gelince öter turnaaam leyliim leyliiim leyliim aamaaaannnnn... :-)
inter'le resmi olarak imzaladik.
protokol falan degil, inter resmen oyuncunun haklarini bize devretti. rakami biliyorum ancak soylemesem iyi olur. 8 ya da 10 milyon euro degil, daha dusuk.
ipler tamamen bizle oyuncu arasinda. kanimca ates olmayan yerden duman cikmaz. oyuncu bizde diyebiliriz:yenieek:
ben bu bilgi milgi islerini biraktigim icin twitter falan acmiyorum. sagda solda reklam yapiyorlar diyorlar cunku. bu bilgi disari sizmazsa iyi olur. benden bilmediniz yani.:yenieek:
inter ile gs arasinda resmi imza var. bu demek oluyor ki, inter'e bizden baska teklif goturen bir kulup yok. olsa bile(ki bence yok) inter onlari reddedip bizimle anlasmis.
oyuncu cephesine donup baktigimiz zaman; degil ingiltere isterse la liga'ya gitmek istesin problem degil. zira kendisini bizim kadar isteyen bir kulup yok. olsa idi inter'le imza atamazdik. bu durumda inter oyuncusunu galatasaray'a vermis, bunu da kendisine teblig etmis.
bu hesapta geriye iki secenek kaliyor. oyuncu ya inter'de oynamamayi tercih edecek ya da galatasaray'a gelecek.
zira sneijder her ne kadar idmanlara ciksa da teknik direktoru tarafindan takimdan silinmis durumda. misal yarin oynayacaklari pescara macinin kadrosuna da alinmadi.
mantik yurutmeye devam edersek, bence futbol doneminin en verimli donemindeki bir oyuncu yatmayi tercih edip inter'de kalma konusunda diretmez. zira kendisinde biraz gurur varsa istenmedigi yerde de durmaz:yenieek:
unutmayin ki muslera da kap'a bildirildikten 18 gun sonra aciklandi. gerci orada takas, copa america gibi detaylar da vardi ancak yine de uzun bir süreydi.
biz sabirli taraftariz. gs taraftari nelere katlandi.. cok degil, 2.5 sene once kadrolara baris, mustafa, ayhanli orta sahalar yaziliyordu. ancak sabrettik ve hak ettigimiz harika bir takima kavustuk.
fenerli medyanin oyunlarina gelmeden yonetim kurulumuza, teknik kadromuza guvenip destekleyelim yeter.
ben simdi izninizi istiyorum. biraz rahatsizim. ulan bu bas agrisi ne fena bir sey. monitore baktigim zaman beynim yerinden firlayacak gibi oluyor.
gorusmek uzere, herkesin gozlerinden operim.
Bülent Tulun Ünal Aysal ikilisi Ronaldinho için uğraştılar F.Terim istemedi
Bülent Tulun Ünal Aysal ikilisi Drogba için uğraştılar bir şekilde gerçekleşmedi
Bülent Tulun Ünal Aysal ikilisi Sneijder ile anlaştılar F.Terim istemiyor olabilir
İşin gerçeği F.Terim Bülen Tulunun içine girdiği hiç bir şeyi istemiyor
Dogru olmasa bile Fatih hocanin huyunu herkes biliyor. Bakin ben severim hocayi, cok severim, ama cok duygusal, ego biridir. Yani bazen cocuk gibi resmen, hep benim dedigim olsun. Tabi senin dedigin olacak, ama mesela Sneijder'e sen hayir dersen orda cok kizarim, sen Kaka'yi kendin istiyordun.
Tabi su an kizmiyorum, sadece öyle olursa diyorum.
Bülent Tulun Ünal Aysal ikilisi Ronaldinho için uğraştılar F.Terim istemedi
Bülent Tulun Ünal Aysal ikilisi Drogba için uğraştılar bir şekilde gerçekleşmedi
Bülent Tulun Ünal Aysal ikilisi Sneijder ile anlaştılar F.Terim istemiyor olabilir
İşin gerçeği F.Terim Bülen Tulunun içine girdiği hiç bir şeyi istemiyor
Mou niye istemesin ki?
Adami Sl sampiyonu yapti.Ayrica reale tekrar istemisdi Sneijder gitmediki orda bana saygisizlik yapildi.
Sneijderi istemeyecek hoca yoktur dunyada.
Basına hem yalancı diyen ardından da onlara inanan net gerizekalıdır, beyni yoktur. Bu kadar basit.