Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Komik inanmayın böyle şeylere fener medyasının gazına geliyorsunuz hemde çok kolay geliyorsunuz..

Fener medyasıyla ne alakası var Ben Ünal Aysalın sansosyenel transferler peşinde koştuğunu biliyorum çünkü o Galatasarayın imajı için uğraşıyor. Bunada kendi marka değeri diyor heryerde. Örnek Forlan, Ronaldinho, Drogba çok yararlı olacakları için değil dünya kamuoyunda konuşulacağı için istendi.Ve amacına ulaşırsa Sneijder ile ulaşacak Şu an Futbol izlenen ülkelerin hepsinde haberlerde Galatasaray adı geçiyor. Başkan Sneijderi futbol olarak getirecekleri için değil Saha dışında Galatasaraya kazandıracakları için istiyor.

F. Terimin ben böyle istediğini düşünmüyorum çünkü o saha içine bakıyor. Saha dışını pek önemsediğini düşünmüyorum çünkü başarısızlık halinde ilk olarak Kendi koltuğunun sallanacağını düşünüyor.Onun için satılan formadan çok saha içinde başarı istiyor. Bunun içinde 2 senedir lider olan takımını bozmak yerine eksiklerini tamamlamak istiyor. Kanat oyuncusu istiyor, solbek istiyor.

Adriano'ya falan inanmayın. Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacak adama sıcak bakmıyoruz demişti başkan, iyi sallamışlar.

Adriano olayını ortaya cıksın bakiim kayboldu ?

şu olayıda anlamış değilim. hoca madem takım içi dengeleri çok düşünüyo ve bu yüzden sneijderi istemiyo...neden aylardır yatıp para kazanan baros takım içi dengeleri bozmuyor?

snejder geliyor dediler geldik.

online üyeleri kısmı niye gözükmüyor. belki şeref abi burda ne biliyonuzz :)(:ayatollah:

:lol:

Ne zaman böyle havalara girsek ağzımınız payını alıyoruz ama hayırlısı bakalım :D

hmm o zaman atlamışım ben..Hani o gelince gittiler diye düşündüm..

yok yok dostum

Sneider ilk once 25 milyon euroya Ajaxdan Reale transfer oldu.Ilk macdanda harikalar yaratamaya baslamisdi.Daha sonra Realde hollandalilar krizi yasandi.hepsini takimdan temizlemeye calistilar o siradada sezon oncesi hazirlik macinda Arsenalin kasap fransizi Diaby tarafindan sakatlanmisdi Sneijder.Ve bu sebelede 15 milyon euroya Intere transfer oldu.Sonra Mou geldi Intere ve 2010 hepsi birlikde Sli goturuduler ve o yil en iyi orta saha oyuncusu oldu Sneijder.BaLon Doruda kil payi kacirmisdi.

Daha Sonra Mou Reale gitti Sneijderi oraya istedi.Oda orda bana haksizlik ve saygisizlik yapildi diye teklifi geri cevirmisdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt