Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bukadar gerilimi kaldiramiyorum arkadas...gerile gerile resmen botoks yaptirmis gibiyim:eek:

Fener medyasıyla ne alakası var Ben Ünal Aysalın sansosyenel transferler peşinde koştuğunu biliyorum çünkü o Galatasarayın imajı için uğraşıyor. Bunada kendi marka değeri diyor heryerde. Örnek Forlan, Ronaldinho, Drogba çok yararlı olacakları için değil dünya kamuoyunda konuşulacağı için istendi.Ve amacına ulaşırsa Sneijder ile ulaşacak Şu an Futbol izlenen ülkelerin hepsinde haberlerde Galatasaray adı geçiyor. Başkan Sneijderi futbol olarak getirecekleri için değil Saha dışında Galatasaraya kazandıracakları için istiyor.

F. Terimin ben böyle istediğini düşünmüyorum çünkü o saha içine bakıyor. Saha dışını pek önemsediğini düşünmüyorum çünkü başarısızlık halinde ilk olarak Kendi koltuğunun sallanacağını düşünüyor.Onun için satılan formadan çok saha içinde başarı istiyor. Bunun içinde 2 senedir lider olan takımını bozmak yerine eksiklerini tamamlamak istiyor. Kanat oyuncusu istiyor, solbek istiyor.

Bahsi geçen adam 35 yaşında, alemci bir eski dünya starı olsa dediğinizi anlarım fakat 28 lik Sneijder'i sırf başkan alıyor diye istemeyecek tek teknik direktör Fatih Terim olsa gerek. Bence geldikten sonra fikirleri değişir bu adam halen dünyanın en iyi 10 oyun kurucusunda biri. Fatih Terim olayı kişiselleştirmemeli.

liste hazırlamam gerekli işle ilgili...yapamıyorum *********************. tüm konsantrem sneijder e

Birçok kişinin A. Albayrak'ın hâli ve F. Terim için düşündüklerinin aksine ben bir olumsuzluk görmüyor ortamda. Tarihin en önemli transferlerinden birisi gerçekleşmek üzere ve her kademedeki insanlar inanılmaz tedbirli, ve bir o kadar da heyecanlı. Bir dünya yıldızını sudan ucuza alıyorsun, bir başka kulübün gelip araya girmeyeceği, çomak sokmayacağı garanti değil, bana öyle geliyor ki bu insanlar bizden de stresli, heyecanlı, inanılmaz bir ciddiyet var bu yüzden hâllerinde. Hayırlısı olacak ve Sneijder gelecektir, biraz daha sabır.

Galatasaray'ın transferine artık çok yaklaştığı Wesley Sneijder, Sarı-Kırmızılı takımın yöneticileriyle görüştü.

Inter'in Hollandalı yıldızı dün akşam Galatasaray yöneticilerine; "Yarın (bugün) babam Milano'ya gelecek. Pazartesi günü menajerim Soren Lerby de yanımda olacak. Galatasaray'a eskisinden daha yakın olduğumu söyleyebilirim" dediği öğrenildi.

bide işe babası karıştı :trollface:

Ohoooo simdide babasi geldi sonra annesi gelir Teyze Yenge amca derken Transfer sezonu biter bu adamda gelmez...

var ya a.albayrak-fatih terimi muhabbettini kim açtıysaaaaa

:tank:

Ynt: Transfer Nöbeti

Galatasaray'ın transferine artık çok yaklaştığı Wesley Sneijder, Sarı-Kırmızılı takımın yöneticileriyle görüştü.

Inter'in Hollandalı yıldızı dün akşam Galatasaray yöneticilerine; "Yarın (bugün) babam Milano'ya gelecek. Pazartesi günü menajerim Soren Lerby de yanımda olacak. Galatasaray'a eskisinden daha yakın olduğumu söyleyebilirim" dediği öğrenildi.

bide işe babası karıştı :trollface:

Hay Anasını Babasını yavvv...

Nerde çıkıyor bu haberler arkadaş

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt