Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Daha çok ezileceksiniz :D

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

ya arkadaşlar bukadar paranoyak olmayın içiniz rahat olsun daha öncedende söylemiştim anlaşma kesin Sneijder GALATASARAYDA

Başlatmayın Resmi siteye şimdi. Patlama lazımdı bize, patladık ulan. Bu saatten sonra sneijder ya bizim ya toprağın.

Kulüp doğrulasa resmi sitede açıklanırdı zaten.Mecbur yalanlayacaklar.Bunun tonla resmi işlemi var. :)

TRT Spor'a ben hic güvenmiyorum, daha önce Burak Yilmaz Moskova'da demislerdi, ayni gün bize geldi.

Obaaaaaaa afçıktı seçimler mi var??????????

GSC tenks

Bülent Tulun meselesinin doğru olduğunu ne biliyorsunuz :) Hadi doğru diyelim bu Bülent Tulun Perşembe günü bu iş 24 saate biter demişti 48 saat oldu. Adam açık açık basınla dalga geçiyor işte :)

ŞEREF AYDIN bitti dedi. Daha ne istiyosunuz la?

doğru mu bilmiyorum da Coentrao'yu opsiyonlu kiralayabilsek müthiş bir iş olur sene sonu 15'e falan bırakır belki Madrid, Mou'yla takıştı çünkü.

ŞL'de oynamaması bence sorun değil çünkü böyle fırsat her zaman eline geçmez, seneye oynar ne yapalım

Sneijder resmen galatasarayda.Türkfutbol,altunterim

Altunterim denen yalancı söylese ne olur ki? Adam twitterin başında oturarak milleti kandırıyor. Ayrıca en düşük düzey muhabir bir de site açmış. Ciddiye almayın şu şarlatanı ya :D

Yarına falan kalmasın arkadaş bu iş bitsin bugün dayanamayacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt