Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

twitterda sanal truva fln yazıyorlar nedir olayın aslı astarı ?

Hoca istemezse ne yapcaz

Abdürrahim Albayrak boşuna demedi başka kulüplerle de görüşüyor olabilir diye. 4-4-2, sistem, denge falan. Kesin almayacak işte bu yönetim Fatih Hoca yüzünden.

Bu saatten sonra Terim istemediğinden iş yatarsa kapasınlar dükkanı biz de gidelim. Egoyla takım mı yürür ya da herkes kendi kafasına göre iş yapmaya çalışarak kulüp mü idare edilir..En mantıksız olanı da bunca zaman sessiz kalıp Terim kendini bu kadar ağır bir topun altına almaz..

Gelmezse yönetim bu yükün altından KAL-KA-MAZ!

Ronaldo 100 milyon euro çok pahalı real madrid battı :D gidin işinize kuş medyası adamın toplam maliyeti meirellesi geçmiyor biri şu dangalaklara anlatsın

Sabri, Ceyhun gibi 1 milyona oynayacak hali yok! Bonervisi cok az bu yüzden gayet normal! Bu transferde konusulacak en son sey PARA'dir..

O portakal buraya G - E - L - E - C - E - K

yıllık 5 degıl ıdaaya gırerım

cok buyk bı ımza parası olacak bunuda sponsorlar karsılayacak

Ftw ‏@FtwGS

Hazirlik maci ilk 11 : Muslera-Sabri-Gokhan-Dany-Riera-Hamit-Melo-Selcuk-Emre-Burak-Elmander

4-4-2 devam. biz sneijder konuşalım.

Muslera Sabri Gökhan Dany Riera Melo Selcuk Hamit Emre Elmander Burak

gelinceee store saldırmayanı

öpsün

Bir şey olsada Fatih Terim'e laf atsak diye bekleyen aveller var forumda. :yenieek:

Beni kast ediyorsun çünkü daha önce konuştuk. Fakat gerçekten Fatih Hoca'yı sevmeme rağmen bu tür hareketleri insanı bıktırıyor. Onun egoları ve takıntıları yüzünden birçok oyuncudan vazgeçtik ve geçiyoruz.

Arkadaslar thyi arayip kaptan pilotun numarasini istersek belki durumu anlayabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt