Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijderin haberi olmadan uçuş kartının direk resmini çekebilecek 1 kişi olabilir oda uçuş kartını veren thy yetkilisi ve o iş için de sadece 2-3sn si olabilir... başka türlü o resim çekilemez...o yüzden resim pek gerçekçi gelmedi bana

Olm salak mısınız siz yoksa salak numarası mı yapıosunuz? Nerde demiş lan hoca ben istemiyorum diye.

Hocanın istemediğine ihtimal vermiyorum. Belki sadece maaşı konusunda endişesi vardır ama oyuncu gelirse onu da unutur gider diye düşünüyorum. Melo falan da az almıyor şu an.

hagiyi pusette izleyenler bize terim anlatmasin haksizmiyim renkdastlar

espri yapmadim gercekleri soyledim 18 yasindaki biri f terimi falan anlatamaz bize ilk geldiginde kundakta mi izliyodun takimi

lame

Teknoloji gelişti biliyon demi ? Hani böyle geçmiş maçları , geçmiş ropörtajları falan izleyebiliyoruz.Herşeyi geçtim bu adam tuttuğum takımın efsanelerinden , ekstra olarak izlememe gerek yok. :b5:

o fotograftaki boarding card. onu ancak havalimanında uçağa binmeden önce alabilirsiniz. bu durumda biletin fotosunu ya sneijder kendisinin çekmesi yada yanında işlemeleri yürüten bir yönetici veya görevlinin çekmesi gerekir.

quote_icon.png
Emrah Duvar Nickli Üyeden Alıntı

pro.jpg
mustafa+sarp.samsunspor.jpg
ayhan_akman_profil.jpg

8%20Selcuk%20Inan_B.jpg
felipe-melo-453.jpg
Wesley_Sneijder_558183834.jpg

Ayhanla Melo yu yer değiştirebilirsin. Ayhan daha fazla katkı sağlardı şu yaşında...

seref saat kaca dogru yazdi ,arayim de buliyim

Transfer Nöbeti

Abdürrahim Albayrak dün akşam çıkıp o konuşmayı yaparak Sneijder'i ben ve Fatih Hoca istemiyoruz, buna rağmen getirirseniz getirin siz bilirsiniz dedi. Çok net.

Vallaha kusura bakmasin.. Eger istemiyorsa.. Biraksin gorevi.. Amrabata lopp diye 8,5 bayilirken.. 32 disi gozukuyordu Sn. Albayragin.. 53 numarayi bosuna giymedi Amrabat..

Sn. Albayrak taraftari ve takimida dusuncek.. Taraftar Sneijderi istiyor. Yaratici oyuncu yok..

Bunlar boyle yaparsa oyuncular nasil kabullenecek Sneijderi ozaman..

Sanki babalarinin kulupleri.. Biraz proesyonel olsunlar lutfen.

M

Abdürrahim Albayrak dün akşam çıkıp o konuşmayı yaparak Sneijder'i ben ve Fatih Hoca istemiyoruz, buna rağmen getirirseniz getirin siz bilirsiniz dedi. Çok net.

Nerenle dinliyorsun, nasıl anlıyorsun, nasıl bir kafa yapın var birader?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt