Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abdürrahim Albayrak dün akşam çıkıp o konuşmayı yaparak Sneijder'i ben ve Fatih Hoca istemiyoruz, buna rağmen getirirseniz getirin siz bilirsiniz dedi. Çok net.

Vay be sen öyle anladın demek:) Niyet okuyucu taraftar modeli çıktı bir de. O zaman kaldır birader sneijder resmini avatarından. Olayın nedir anlamadım?

Abdürrahim Albayrak dün akşam çıkıp o konuşmayı yaparak Sneijder'i ben ve Fatih Hoca istemiyoruz, buna rağmen getirirseniz getirin siz bilirsiniz dedi. Çok net.

Çok net mi? Amacın ne senin provoke etmeye mi çalışıyosun milleti?

Yöneticilerin anlaştık demesini beklemeyin. Resmi açıklama gelmeden anlaştık diyemezler.

Teknoloji gelişti biliyon demi ? Hani böyle geçmiş maçları , geçmiş ropörtajları falan izleyebiliyoruz.Herşeyi geçtim bu adam tuttuğum takımın efsanelerinden , ekstra olarak izlememe gerek yok. :b5: Ayrıca moron herif git NS de ki kankalarınla başkasını trolle. :b5:

tktın sende amacn ne ns falan diyorsun haaytını 40 kelimeyle mi idare ediyorsun kendini bu kadar büyük görme bence

Hoca Sneijder'a değil Bülen Tulun'a karşı.

Kimse merak etmeyis NEcati'yle şampiyon olan Sneijder'la _________

Veli Yigit ‏@veliyigit

Dilediğiniz kaynaklara inanmakta özgürsünüz. Biz gerçek olanı söylüyoruz. Şu an için biten bir durum yok.

Ben orta Sahayı Yekta-Sulçuk-Sneijder-Hamit yapardım. Rakip pas manyağı olur valla.

Ali Dürüst ün açıklamasına bakarsak bu iş çoktan bitmiş beyler hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt