Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

MUSLERA(18 milyon ueroya satıp onur kıvrakı almak lazım)

EBOUE SEMİH SERDAR CARLİNHOS

MELO

HAMİT SNEİJDER XELÇUK AMRABAT

BURAK

NASIL MÜTHİŞ OLUR DEĞİL Mİ RENKDAŞLAR

Forumun yarısı sıkıldı çünkü , gelip gelip Hayri Cund'un taklidini yapıp , saçma sapan timsaha düşürüp provoke etmenizden. :b5:

ya harbi saglıklızsınız. kim h c yi taklit ediyor. siz bu kadar dar bakarsanız öyle görürsünüz gidin biraz kitpp falan okuyun burda takılmak yerine. o zaman bende hwepnizi hakan delikanlıya benzetiyim . ya da arif ulu. 2 çeşitsiniz. çok mu normal bu ? burda algıda seçiçilik yapıyorsunuz normal üyelerden vslerden çok daha timsahımsı şeyler geliyor. hatta bazı yorumlar geliyor ki allahım insanlık dün mü ortaya çıktı diyorsunuz. kendi kendinze kompleks yapmışsınız bu işi .. neyse anlamıcaskınz zaten boşver konuyu sabote etmiyim

Sneijder gelmezse NTVSPOR binası

12588_10151391969990269_1390063494_n.jpg

yönetimden birisi çıkıp tamamen anlaştık dese direkt kap'a bildirmek zorundalar yoksa ceza gelir.hele bi gelsin istanbul'a imzayı atsın öyle bildirecekler bence.bugün bile kap'a bildirim olmayabilir.

Seraç Kaynak : Galatasaray Spor Kulübü Protokol sorumlusuymuş

Yalana bak. pazar 23.00'da gelecek demiş

Sneijderin geleceğine seviniyorum çünkü sezon sonunda Melo ile sözleşme yenilenmeyecek. :ayatollah: Şükür.

Seraç Kaynak : Galatasaray Spor Kulübü Protokol sorumlusuymuş

Sertaç mı

Seraç mı hangisi yetkili

genc renkdaslarimin ceza almasina gonlum el vermiyor misal omer adli teenager kardesim bana moron demis ama sikayet etmiyorum niye cunku 1. GSliyim 2. o da GSli 3. futbolu 2007de izlemeye baslamis olmasinin verdigi tecrube eksikligini kufrederek kapamak istedigini biliyorum yani

MUSLERA(18 milyon ueroya satıp onur kıvrakı almak lazım)

EBOUE SEMİH SERDAR CARLİNHOS

MELO

HAMİT SNEİJDER XELÇUK AMRABAT

BURAK

NASIL MÜTHİŞ OLUR DEĞİL Mİ RENKDAŞLAR

Yıllar sonra mükemmel bir kaleci bulmuşuz niye satıp başka kaleci alıyoruz renkdaş,onun yerine alınacak Onur Kıvrak Muslera'nın yarısı etmez benim gözümde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt