Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Arkadaşlar şu anda bilgi geldi, maalesef bahsettiğim TK 1896 sefer sayılı uçağa Sneijder binmemiş. Wesley Sneijder adına bilet alındığını adım gibi biliyorum hatta yemin ediyorum size. Ben de büyük hayal kırıklığına uğradım, sizleri yanılttığım için özür dilerim. Üyeliğimi iptal edebilirsiniz. Kusura bakmayın.

Sana inanan keko varmıydıki :) üzülme

Cevap: Transfer Nöbeti

1 haftalık araştırmama göre sistemden kötü etkilenmeyen bir tarzı var. Yani adam pas atılcaksa pas atıyor, şut atılacaksa şut atıyor. Sistem ne olursa olsun değişmiyor. Bu çok az futbolcuda olan iyi bir özellik.

Bu çok iyi emek vermişsin Hagi nin yaptıklarını beklemek umarım hayal kırıklığı yapmaz.

Arkadaşlar şu anda bilgi geldi, maalesef bahsettiğim TK 1896 sefer sayılı uçağa Sneijder binmemiş. Wesley Sneijder adına bilet alındığını adım gibi biliyorum hatta yemin ediyorum size. Ben de büyük hayal kırıklığına uğradım, sizleri yanılttığım için özür dilerim. Üyeliğimi iptal edebilirsiniz. Kusura bakmayın.

Bizde inanmadıydık zaten no problem:yenieek:

Olmayacak sanki bu transfer, Podolski fotokopisi.

18983_395410023878823_842718648_n.jpg

barkodu kess :ayatollah:

Ynt: Transfer Nöbeti

Şu ana kadar maçın en iyi adamı Emre Çolak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk girdigimde foruma snieiderın transferı hakkında acıklama yazısını görünce kalbim çıkıcaktı kesin iptal oldu dedim hayatımın en zor 2 dakıkasıydı george best :D

Soner abi inanıyor musun bu adamın geleceğine ? Ben inanmıyorum..

Valla ben artık geldi diyorum, ama kafama takılan Ntv nin verdiği rakamlarla, Albayrağın 6 m€ çok altında anlaştık söylemi örtüşmüyor.

Gokan Zan tas gibi masallah!

Crisin transferine ne gerek vardi daha anlamadim

:sgr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt