Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Güray maça falan bakmıyorum ama tahmin edebiliyorum.. emre yine kendi kendine çalım atıp , burak ve elmander gol kaçırma yarışlarına girmiştir..

Hazırlık maçının neyini merak edelim ?

Maç izlemeyen bir futbol sever ilginç yoo gayet zevkli bir maç oluyor hatta Emre takımın en iyilerinden biri Riera'yla akıyorlar.. Elmander de gayet iyi... Varsa yoksa transfer biz toplum olarak futbolsever değiliz kabul edin bunu

Ben shop olduğunu düşünmüyorum shop yapan adam barkotu yapmaya kadarına akıl edemez bence

4 gündür takip ediyorum renktaşlar. genel olarak twitter a inanma konusunda sıkıntınız var. twitter da yazanların çoğu yalan . şeref aydına inanıyorum bende. böyle bir ismin 2-3 günde hemen açıklanması zor değil mi sizce de? bence bu transferde sona yaklaşıldı . ufak detaylardan sonra imzalar en gec pazartesiye kadar atılacaktır. ayrıca maçı izliyorum riera ve emre ikilisine hayran kalıyorum çok iyi anlaşıyorlar .Galatasarayı desteklemek bizim görevimiz . Fatih hoca ve başkana kızmak çok saçma lıgde 8. sıradaydık ve şuan CL de ceyrek finaldeyiz ligde lideriz . bir transfer bu kadar etkilememeli görüşlerinizi

Allah soyletdi herhalde hadi hayirlisi bakalim Schalke04 bekle bizi :D

polisiye filmine döndü barkottan bilet okutmalar falan

Başka bir forumda Fenerbahçe'li biri o biletin 12 numaranın yaptığını photoshop oldugnu söyledi.

Biz mahalledeki çocukların maçında daha çok aksiyon var dandik bir hazırlık maçını mı izleyecez :asd:

Bu forumda neden bu kadar takımın aşağılandığını şimdi anladım hemen hemen kimse adam gibi maç izlemeden yorum yapıyormuş net görünüyor.. Çünkü takım gerçekten iyi oynuyor..

solda kimse alinmasin...Riera ve Danny super anlasiyorlar!

Riera en az 2 sene goturur bizi

:sgr:

Bu arada benim arkadaşa da(Tuna Yüksel ) helal olsun facede sayfası falan vardı dalga geçiyodum adam muhabirlerin yapamadığını yapmış valla takdir ettim :asd:

adam barkodu hazırlıyacak yapacak bilete basacak filan ölme eşeğim ölme ya gerçek yada yapana saygı duymak lazımmış dünyanın en işsiz adamlar listesinde olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt