Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bayern Münih, Mario Götze'nin ardından Borussia Dortmund'lu Robert Lewandowski'yi kadrosuna kattı.

Real Madrid maçlarını izledilerse alırlar Dany'i.Ama ligi izledilerse vaz geçerler.

Bu arada facebook'ta resim gördüm çok moralim bozuldu.Diyarbakırda, ismini vermeyeceğim söz de şeyin formaları satılıyormuş.Allah kahretsin onları

sneijder'i nereye gönderdin üstad :D hadi muslera'yla burak transfer olur diye düşündün, drogbada futbolu bıraktı dedin (ki bana kalırsa muslera-burak ikisi birden transfer olmaz, en kötü burak bizde kalır) de sneijder için erken daha...

Matias Suarez'ide Tottenham transfer etmişti, çok net hatırlıyorum çünkü takip ettiğim bir oyuncuydu.Sağlık kontrollerinden geçirdikten 1 saat sonra açıklama yapmadan feshettiler sözleşmeyi.Adam kötü oyuncu olmasada kronik sakatlık gibi bir durumu var demekki. :)

kronik sakatlığı filan yok. cska transfer etmişit. ayrıca adam gitmek istemiyordu. çünkü avruapda oynamak istiyorsu göz önünde olmak. diz sakatlığı vardı. amliyet oldu dönmedi uzun süre.

bizim arda turan gibi bir sakatlıktı.. şimdi sapa sağlam.

snejder dünya kupasından sonra gider transfer olur, yazın bir kenara...

Arda Burak takası bence en kötüsü olur.Arda kötü oyuncu değil iyi bir oyuncu ama bu takımın dengesi bana göre ardayla bozuluyor.Burağı göndermek hata olur CL de oynayacakken.5 milyon kazanacaz fazladan diye CL de kaybedersek çok kaybederiz.

arda'yla beraber atletico'nun da dengesi bozulmuş. hatta katalanlar ve ispanyollar arası savaş çıkmış. yetmemiş amerika, japonya'ya bir kez daha atom bombası göndermiş. arda'nın varlığı dünya'ya zarar hacı denge menge bırakmadı dünya'da..

götze'den sonra lewandowski'yi de bayern aldi, hic karakter yok bu oyuncularda. paraya bakiyor hepsi. bu arada chedjou transferi icin almanlar saskin cok ucuza aldiniz diyolar :ayatollah:

DAny icin 15 istesinler vallahi soverim yoksa

arda + 10 milyon euro olursa varım burak gönderilmesine.

bu arada ardanın morali bozulur la böyle bişeye.. adam 2 senedir oynuyor aslanlar gibi, 1 burak yüzünden slinip atlıyorr :)

defansta dany'i yönlendiren birisi olsa bizde efsane olurdu. defanstaki lider eksikliğinden dolayı büyük sıkıntı oluştu stoperde.

Real Madrid maçlarını izledilerse alırlar Dany'i.Ama ligi izledilerse vaz geçerler.

Bu arada facebook'ta resim gördüm çok moralim bozuldu.Diyarbakırda, ismini vermeyeceğim söz de şeyin formaları satılıyormuş.Allah kahretsin onları

Ben o formayı giyenlerle halı sahada oynuyorum Muş'ta. Merak etme burada her şey yolunda.

bunlarda insaf yok vallah..

bizim farkımız bu işte. adamlar senede 1-2 oyuncu alıyor. biz 6-7...

valla real bu sene büyk bi revizyona gidicek gibi kadroda, 1-2 oyuncuyla kalıcaklarını sanmıyorum :D

bide şu açıdan bak, sende real madrid'in kadrosu olsa üstüne 6-7 tane kimi alırsın ki? Biraz kısıtlı görmüşsün olayı :D

bunlarda insaf yok vallah..

bizim farkımız bu işte. adamlar senede 1-2 oyuncu alıyor. biz 6-7...

Bu seneye kadar Real ve Barcelona kadroların yeterli olduğunu düşünüyorlardı ama son ŞL ligi hezimetinden sonra bu sene revizyon yapabilirler diye düşünüyorum. Neymar ve Bale ile başladılar...

arda'yla beraber atletico'nun da dengesi bozulmuş. hatta katalanlar ve ispanyollar arası savaş çıkmış. yetmemiş amerika, japonya'ya bir kez daha atom bombası göndermiş. arda'nın varlığı dünya'ya zarar hacı denge menge bırakmadı dünya'da..

:D yazdıkların komik ama bana göre olanı söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt