Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetim ne yapıp edip kesenin ağzını açsın Kerim'i alsınlar. Mümkünse 2-3 tane de genç bek oyuncuları toplasınlar o derecede ihtiyaç var defansta. Biraz harcama yapmak durumundayız.

BLThD55CQAEb69b.jpg

:D

723125_Galatasaray_SK.jpg

+: Eray, Gökhan Zan, Serdar Aziz, Şener, Sabri, Hakan, Jem, Yekta, EmreÇ, Frei, Kazım, Umut.

şampiyonlar ligi kadrosu diye bi olay yok ya, çok saçma bi yaklaşım o. şampiyonlar liginde direkt oynayabilecek 8 yabancı demek ligde 2sini tribünde oturtmak demek, nerden baksan sezonda bonservisleri saymazsak 6-7 milyon euroyu çöpe atmak demek. onun yerine 2 sezon çöpe atacağımız 15 milyon euro ile gider ardayı alırız daha mantıklı olur.

Şampiyonlar ligi icin zaten takım kurarsan o takım ya şampiyon olur ya 2.:)

Muslera

Eboue

Chedjou

Tremoulinas

Melo

Nani

Drogba

Carlos vela

6+2 yabanci kurali

Onur kivrak

Semih

Selcuk

Burak

Inler

Arda

Nuri

Ömer toprak

Kerim frei

Hamit

18 kisilik kadromuz :asd: uctum uctum

Şampiyonlar ligi icin zaten takım kurarsan o takım ya şampiyon olur ya 2.:)

ben başka bişey diyorum. şampiyonlar ligi için 8 üst düzey yabancı alalım, ligde 2si tribünde otursun mantığına karşıyım. tamam sakatlığı var cezası var doğrudur ama bence kulübün parasını çöpe atmaktır bu. 6 tane maç için milyon eurolar saçmaya gerek yok.

Alperi göklere cikarirlar ama nuriY begenmezler.hayret

Ben baskanin kontenjan olayini halledecegini düsünüyorum

nuri tam olarak nerde oyniyacak ki? kendisi daha fazla selcuk tarsi olan bir futbolcu

------------İnler--------------

-------Nuri-------Selçuk------

----------Sneıjder------------

-----------Melo---------------

-----Nuri----------Selçuk------

----------Sneıjder-------------

ben başka bişey diyorum. şampiyonlar ligi için 8 üst düzey yabancı alalım, ligde 2si tribünde otursun mantığına karşıyım. tamam sakatlığı var cezası var doğrudur ama bence kulübün parasını çöpe atmaktır bu. 6 tane maç için milyon eurolar saçmaya gerek yok.

Benim ölçüm her zaman cl oldugu icin böyle bir kadro görmek isterim benim icin o paralar sokaga atılmamış olurlar cünkü bu seneyi aslında basarılı olarak saymamızdaki en büyük ölcüt cldeki oyunumuz ve ceyrek final görmemiz aksi halde kim bu sene ligde oynadıgımız oyundan memnun

Demir ören de febeyi düşüremeyeceği için istifa edecek yabancı konusun da acele etmeyelim yeni fedarasyon belli olsun alayını alırız :)

acaba Ünal Aysal, kamera cekdini bilmeyip mu konusdu?

------------İnler--------------

-------Nuri-------Selçuk------

----------Sneıjder------------

-----------Melo---------------

-----Nuri----------Selçuk------

----------Sneıjder-------------

nuri bizim takımda tek kişinin yerine oynar o da sneijder herhalde kimse nuriyle onu değişmez melo yerine nuri yazan var ya(genel olarak diyorum) zaten nuri melo selcuk yapacagıma oraya hamiti koyarım nuri yerine bari orta sahaya dinamizm getirir(12 km kosuyor her mac) birde performansını arttırırsa cunku saglam kamp yapacak nuriden daha fazla katkı sagla (o bolge icin diyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt