Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sen git çizgi film izle. selçukla meloyu bir tutan adamla futbol değil güreş bile konuşulmaz, spor bilgin sıfır bile değil.

yazıklar olsun senin gibi taraftara, kendi değerine sahip çıkmayıp para için herşeyi yapan bi adama sahip çıkıyosun.

tövbe yarabbim ya sıkışınca her telden boşa sıkıyorsunuz kardeşim. 30 yaşına iyi gelmişsin renktaş.

melo bir kere takımdaki kilit adamlardan biri. eger orta sahada bir şeyler işliyorsa melonun yeri çok büyük. kimine göre en büyük rol selçktur kimine göre melo. bir şey demek saçmalık daniskası.

takımda bu kadar seven tutan bir agresif oyunucuyu karakteri kaybetmek pahalıya patlayabilir.

oyun içi performansına detaylı girmedim fazla utanma diye

Yav ben Melo'ya Selçuk'tan fazla değer mi verdim? Ama takımın kilit oyuncularını sayacaksan Melo'yu da sayacaksın bu kadar basit. Al oradan Melo'yu bak noluyor sonra. İnler felan hepsi hikaye bana göre.. Benim Selçuk'a haksızlık ettiğim yok, zaten konu Selçuk da değil, Melo'nun takımdaki rolünü konuşuyoruz.

adam bana spor bilgin sifir bile degil demis selcukla melo'yu bir tutan adamla gures bile konusulmaz diyo sanki ayni gorevlere sahipler takimda. boyle bisey gormedim arkadas bide kendini nimetten saymiyomu TE ALLAM.

Muhasebeden çıkışını alacaklar:

Gökhan Z. + Çağlar + Aydın + Engin + Ufa + Aykut + Ufuk= 0m

Ceyhun + Kazım + Culio + Batdal = 2m

Elmander + Riera = 5m

Eboue + Dany = 11m

Burak -1/4 = 12m Total=30m

İş başı yapacaklar:

Chedjou=7.5m

Nani= 8.5m

Sinan Bolat =0m

Frei= 3m

Kolarov =6m 4-5 topçu açık var takımda onları da gelince yazarım artık(kadro istikrarı 0 ama belki de canlanabilir takım.)

AW: Transfer Nöbeti

Avrupa'da bahari gormeye alisik olmadigimiz icin taraftarimiz bir sistem ve belli bir onbir gormek istiyor herhalde.

Amac hem ligde hem de Avrupa'da basari ise onemli olan kadronun genisligi ve kalitesidir. Maca gore taktik, rotasyon, butcemizin yettigi en iyi oyunculari transfer etmek hedef olmali artik. Old Trafford'da da, kendi sahamizda lig sonuncusuna karsi da ayni taktik ve onbirle oynamak zorunda degiliz sonucta.

Melo, Burak kalsin, Nani ve Inler de transfer edilsin bence. Futbolda basariliysan para bir sekilde bulunur. Onemli olan elindekini kaybetmeden, istikrarli bir sekilde basarili olmak.

Futbol'da sistem/Taktik devamligi önemli. Dortmund,Bayern ve Real mesela hep ayni sistem ile oynarlar. CL veya lig sonuncusu olsun farketmiyor.

Elmander + Riera = 5m

Eboue + Dany = 11m

İş başı yapacaklar:

Chedjou=7.5m

Nani= 8.5m

Sinan Bolat =0m

Frei= 3m

Kolarov =6m 4-5 topçu açık var takımda onları da gelince yazarım artık(kadro istikrarı 0 ama belki de canlanabilir takım.)

bunlar ne ya ?

sag bek'ede sen geçmeyi düşünüyorsun sanırım?

gitmiş kazım ve eboueyi satmış allahım yarabbım sen aklıma nufuz etmelerinden koru amen

geçen seneki diziliş değişir, kanatlarla oynamaya çalışırsak çok bocalarız. Ortasaha'ya transfer gelsin.

Elmander + Riera = 5m

Eboue + Dany = 11m

İş başı yapacaklar:

Chedjou=7.5m

Nani= 8.5m

Sinan Bolat =0m

Frei= 3m

Gökhan Zan ve Aydın gitmeyecek. Eboue'yi de sattın, sağ bek ne olacak? Burak'ı da satmışsın. Kardeş aramızda kalsın ama, takımı öldürdün.

4-2-3-1 Onur/muslera-carlinhos/riera-eboue/sabri-semih/zan-chedjou/dany-melo/yekta-selçuk/engin-frei/amrabat-sneijder/çolak-nani/hamit-drogba/burak.Beyler 9 mevkide yabancı oyuncumuz var.Ben kadronun böyle olacağını düşünüyorum.Ligde bir maçta bu 9 mevkinin 3ünde rotasyon şart.Sisteme adapte olursak sahada selçuk olduğu sürece saat gibi işler takım.çift forvetten vazgeçin artık,Şampiyonlar liginde zirveye oynuyacaksan 2 top class fovetin olmalı yedekli.burak drogba bize yeter.

oyuncuları origini olmayan pozisyonlara devşirmeyi bırakın artık sinirleniyorum fazlasıyla

Nani ve Frei ile görüşülüyor ikisi ile de imza atılma ihtimali yükseldi diyorum hala 4-1-3-2 kadro yapıyorsunuz. Sanırım herkesi memnun edecek tek çözüm yabancı sınırının 8 'e çıkması. Buyrun:

---------Muslera----------

Eboue-Semih--Chedjou-Mathieu

-------Melo-Selçuk--------

Nani-----Sneijder------Frei

---------Drogba-----------

bende sana diyorum ki kerim frei olayını burda en çok konuşlardan biriyimm..

kerim frei almak geleceğini kanatlarını güven altına almakdır. kerim frei almak amrabatı yazamacağın yerde en büyük admdır.

mevcut yabancı sınırlaması kalkmaz bunu söylüyorum.. ts başkanı bile alt yapı diyorken; yarışa bilmenin yolu başarı ulaşacak takımları baltalamakdır. fenerin hesabı yine 4.yıldız takdırmamak adına yabancı sınırlaması kaldırılmasın ister. yalaka anadolu kuluplerinde böyle ister.. bu sene için unutun bence...

nani ile görüşüyorsan muslera yı göndereceksin anlamına gelir. bende nani yerine arda derim..

yabancı sınırlaması olduğu yerde sağ bek dışında kesilcek oyuncu yok şu anda. istikrar ve hedef koyuyorsan ligde 3 maç o oynar-5 maç bu trbünde oturur diyemeyiz. çünkü alternatifleri onlar kadar o mevkinin başarılı oyuncuları değil...

gelecek sene için bence adımlar atılcakdır..

arda-g.inler-kerim frei-jem karacan-sol bek al kapat transferi..

ofanssta kesilcek adam yok.. snejder-drogba bu adamalr kamp süreci ile beraber girecekler yeni sezona...

Nani veya başka bir yabancı kanat transferi mevcut yabancı sınırlaması varken pek mümkün değil.

Nani'ye yer açmak için hem Melo hemde Eboue'den vazgeçmek gerekiyor.(Eboue'de tribünde bekletilecek adam değil , Sabri/Hamit ile çok sıkıntı yaşarız.)

Ne yapıp edip bu tüpçüden kurtulmamız lazım.Başka çare yok.:mad::mad::mad:

Ne kadar kolaymış oyuncu satmak almak vay be :)

Nani veya başka bir yabancı kanat transferi mevcut yabancı sınırlaması varken pek mümkün değil.

Nani'ye yer açmak için hem Melo hemde Eboue'den vazgeçmek gerekiyor.

Mali kongrede idari anlamda ibra etmezsin olur biter zor işler değil yeter ki yanında güvenilir insanlar olsun.

Nani'ye yer açmak için hem Melo hemde Eboue'den vazgeçmek gerekiyor.(Eboue'de tribünde bekletilecek adam değil , Sabri/Hamit ile çok sıkıntı yaşarız.)

Tüpçünün bugünkü programını bilen varsa hayrına şu arkadaşa yazsın :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt