Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalniz bu olayin bi boyutu daha var..bulent tulunun adnan polata yazdigi mektubu song un parasi demislerdi..karsiliginda makbuzumuz filanda var deniyordu..bu olay 2008 de oluyor..sulh anlasmasi 2011 de..

Bruno'ya 13 milyon verecegimize , Haciosmana 3 milyon verip Bruno'yu vurdurtsak daha iyi degil mi

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ahmet bulut haber1903 e konusmus..q7 yuzde 70 bitmis prosedurler kalmis demis

Ya ne Q7'si yine

Ahmet Bulut: Galatasaray Quaresma ile ciddi sekilde ilgileniyor. Bu transfer %70 bitti, ufak prosedürler kaldi"

Herkes aynı anda Q7 yazınca resmen acıkladık sandım :D

Q7 gibi bir adam neden bu kadar bir yerlere sokuldu anlamıyorum.Tamam bir kaç disiplinsiz hareketi oldu ama Beşiktaş'tan asıl gönderiliş sebebinin Beşiktaş'ın Q7'ye parasının yetmemesi ve alamamalarıdır hatırlatırım.Q7 gercek performansını gösterince ve geldiği takımın hedeflerindeki ve büyüklüğündeki ciddiyeti anlayınca herkes iyi ki almışız diyecektir.Eminim..

Ahmet Bulut'un reklam stratejisi.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Quaresma´yla anlastiysak, o zaman bugünkü "Quaresma ve Ashley Cole ile anlasildi" haberi dogru olabilir muhtemelen.

Eğer bu kadar vizyon meselesinden sonra q7 yi alırsanız Allah belanızı vermesin yönetim.Arda diyoruz nani diyoruz q7 diyorlar .

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

kerim iyi topçu.gelirse iyi olur.sonuçta premier ligde oynamış.en azından mental ve fiziki yönden elimizdekilerden kat kat iyidir.sonuçta transferde bu yüzden yapılıyor.eldeki yetersizse daha iyisini almak gerek.hemde yerli.

kapasıte falan varda o kadarda abartıldığı kadar degıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt