Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1- bender melo'nun sol tassagi olamaz

2- melo bu sezon 2 3 mac haric her mac cok iyi oynadi, siz maclari radyodan dinlediginiz ve forum trendlerine uydugunuz icin melo'ya bok atmaktan baska birsey yapmiyorsunuz

3- melo lig baslamadan 1 saat once transfer edildigi icin sezon basinda fizik sikintisi cekti, baska asla bir sorunu olmadi. tukrumedigi halde de ceza aldi bide hainlik ediosunuz ha

4- melo'ya yatti diyen adam 300 rekat tovbe namazi kilsin

5- 6-7 ay sahada gezdi dedigin icin seni ciddiye almak mumkun degil.

hdi EYVALLAH

kimin radyodan altyazıyla maç takip ettiği belli oldu, melo bu sezon 2 3 maç hariç çok iyiydi ha :troll:

benderi küçümseme.hele sezonun 25-30 maçında saç baş yoldurmuş meloyla hiç karşılaştırma. baktığınız zaman ne bir hızı ne de olağanüstü bir tekniği yok benderin. ama doğru zamanda doğru yerde olmanın doğru koşuyu yapmanın kitabını yazar.mücadele gücü yüksek ve stand tackle'ı son derece iyi. geleceğin en iyi orta saha oyuncularından biri olmaya aday futbolcudan bahsediyoruz.sende burda kahve ağzıyla futbol konuşuyorsun.adamın değeri bugün 15-20 milyon euro.disiplinli efendi çalışkan herşeyden önce almanların yeni jenarasyonun yıldızlarından biri.

yazdigin hicbisey bender'i melo klasinda bi topcu yapmaz. melo 3 4 ana ozelligi barindiran COK nadir bi kumastir.

kimin radyodan altyazıyla maç takip ettiği belli oldu, melo bu sezon 2 3 maç hariç çok iyiydi ha :troll:

melo ilk yari iyi degili ya okadar ama takim genelinde pek iyi perfomans saglamadi CL maclarinda haric. simdi sadecede melo ya suc atmakda olmaz. ama kisisel perfomansina bakarsak sezonun ilk yarisinda pek iyi degildi bence cogu macda.

tabiki oyle kardesim gecen sezonki golleri atmamasinin sebebi buragin ve hamitin takima katilmasi. bir dmc gol atmadi diye kotu oynadi diyecek kadar balatayi siyirmis degilim

selcuk kadar olmaz diyorsun ama bir dortmund taraftariyim ben almanyada ve bir cok macinida giderim son 20 senedir imkanim oldukca. Selcuk ve nurinin özelikle baya baya yakin birbirine. nurinin ilk dortmund zamanindan konusuyorum ama ben. ordan bir ayrildi kimyasi bozuldu cocugun resmen.

O zamanlar iyi olmasa reale gidemezdi..

F.T. ile devamlı kadro ayarını düzeltebilir. tecrübesinden Aydın ve özellikle E.Çolak nasiplenir.. Akılları varsa tabii.

kardesim dortmunddan bahsediyoruz lars bender ne? ve melo'yu 3le carpip 8'e bolecek bir futbolcu yarattiysa da allah bu lars bender degil bos konusmaktan sikilmadiniz mi

Sonuç olarak Meloyu isteyen takım yok bizden başka. Gelirse bağrımıza basarız gelmezsede dünyanın sonu değil.

ne sacmaliyorsunuz

Muslera

Eboue

SemihK.

G.Zan

Melo

S.Inan

E.Colak

E.Baytar

Snider

Drogba

B.Yilmaz

bunlar satilamaz

+

OnurK.

Chedjuie

A.Demir

Bastos

G.Inler

ArdaT.

Nani

alinsin yeterlidir

O zamanlar iyi olmasa reale gidemezdi..

F.T. ile devamlı kadro ayarını düzeltebilir. tecrübesinden Aydın ve özellikle E.Çolak nasiplenir.. Akılları varsa tabii.

real icin hazir degildi bence. dortmunda hava biraz farklidir. evidir . ordan birden real gibi kosmopolitik hollywood dünyasina girmek her futbolucun yapacagi is degil.

Bu dediğini ben geçen sezonun ilk yarısından beri söylüyorum renktaş, bu takım belki şampiyon oldu ama gerçek anlamda yenilenmeye de ihtiyacı var, çünkü istikrarlı bir takım değil, özellikle iç sahada ki coşkusunu dış sahaya taşıyamayan, genel anlamda ağır oyunculardan oluşan bi takımız..Bunun yanında ağır da düşünen bi takımız..Bu sene tatmin edici kaç tane maç oynadık desen iki elin parmaklarını geçmez, hatta bir maçın tamamına yayabildiğimiz iyi oyun hatırlamıyorum ben, hep bölüm bölüm iyi oynadık bu sene..

Yani Sneijder ve Drogba gelene kadar mıy mıy mıy paslaşmalar, son pası verirken 10 dakika düşünmeler,ileri uç elemanlarının pas oyununa yabancı kalması, savunma arkasına top atmaktan başka hücum planı üretememek vs. gibi etkenlerle hani neredeyse ıkına ıkına götürdük ligi..Bide dediğin gibi fener, bjk hatta antalya, kasımpaşa öyle haftalarda liderlik şanslarını teptiler ki, hani resmen bu sene Allah yüzümüze baktı diyorum..

Ben mutlaka 4-2-3-1 yanlısıyım ve bize 2 tane kanat oyuncusu şart..Ve bunlar hızlarından ziyade düşünce olarakta hızlı düşünen adamlar olmalı ki, Sneijder ve Drogba'ya uyum sağlayabilmeli..Bunun yanında Gökhan İnler bana göre bu transfer döneminin olmazsa olmazı olmalıydı ama her ne hikmetse hiç ilgilenmiyoruz,buna da şaşırmamak elde değil doğrusu..Bilemiyorum ama sanki çok savruk bi transfer politikası izliyormuşuz gibi geliyor bana.

sonunda benimle aynı düşünceye sahip birini buldum forumda. söylediklerinin baştan sonuna kadar katılıyorum hızlı düşünen 2 kanat oyuncusu şart bu takıma. şöyle geriye dönüp baktığımızda iyi oynayıp kazandığımız maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

tabiki oyle kardesim gecen sezonki golleri atmamasinin sebebi buragin ve hamitin takima katilmasi. bir dmc gol atmadi diye kotu oynadi diyecek kadar balatayi siyirmis degilim

golden bahseden kim yanındaki adama pas atmaktan acizdi melo, son 2 ay toparladı anca onda da en büyük etken kontrat mevsimi gelmiş olması. schalke maçında bile yediğimiz golde nasıl jogging yaptığını bi gözünüzün önüne getirin

ayrıca 2 sezonda oynadığı en kötü maçta 2.yarıdaki eses maçıydı.

ya bendner diyoruzda siz hangi benderden bas ediyorsun burda?! dortmundaki mi?! öyleyse onun ismi seven :D leverkusendaki lars benderdir. ikiz kardesler

Tartistiginiz Leverkusenli Lars Bender mi yoksa kardesi Dortmundlu Sven Bender mi?Bunlar ikizde karismasin ,Dormundlu Bender daha siradan bi oyuncu tipik Alman Onliberosu,Leverkusenli ise yaraticiligida olan bi oyuncu ikizinden cok daha iyi futbolcu..

Lars Melo ile karsilastirilabilir belki ama Sven'i Melo ile karsilastirmak komik otesi,Melo 5e katlar Sven'i gayet siradan bi alman onliberosu 50 tane vardir Bundesligada.

ya bendner diyoruzda siz hangi benderden bas ediyorsun burda?! dortmundaki mi?! öyleyse onun ismi seven :D leverkusendaki lars benderdir. ikiz kardesler

ikiz değiller abi-kardeşler 1 yaş var aralarında

kazma olan Sven Bender

iyi olan Lars Bender

golden bahseden kim yanındaki adama pas atmaktan acizdi melo, son 2 ay toparladı anca onda da en büyük etken kontrat mevsimi gelmiş olması. schalke maçında bile yediğimiz golde nasıl jogging yaptığını bi gözünüzün önüne getirin

ayrıca 2 sezonda oynadığı en kötü maçta 2.yarıdaki eses maçıydı.

ne benim sana melo'yu anlatacak vaktim var ne de sende bunu idrak edecek futbol kapasitesi gormekteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt