Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

forumdaki bazı arkadaşların carlinhos takıntısını anlayamıyorum nesini begenmiyorlar anlamadım hele riera ile kıyaslıyorya deli oluyorum biri orjinal solbek biri devşirme bikere riera çok agır carlinhos çabuk.

Q7'yi alırsak ağzımı açmamda Carlinhos'u alırsak harbiden küfür ederim ya..

Adamda Riera'dan bir gram fazla birşey yok..

Bir ton para verilmez Avrupa'da 3-5 milyon €'ya ne sol bekler var abi.

Kap getir bir tane..

Carlinhos'u tek bir maçta bile 90 dakika izlemediğine adım gibi eminim. Ayrıca senin, Muslera'yla ilk ilgilendiğimizde, "Bu kim abi yeaaaaa gidin Buffon gibi garanti kalecileri getirin, böyle kovaları değil" demeni de unutamıyorum.

melo inler ve arda veya nani eğer başkan şampiyonlar ligini alacağız diyorsa bunları getirmeli

------------Burak-----Drogba-----------

----------------Sneijder----------------

----------Selçuk---------Nuri-----------

-----------------Melo------------------

--Carlinhos--------------------Eboue----

----------Chedjou----Semih------------

----------------Muslera---------------- 7 yabancı kurtarıyor ve bence duzenlenecek bı ayar verılır hazıandakı hengamede.

forumdaki bazı arkadaşların carlinhos takıntısını anlayamıyorum nesini begenmiyorlar anlamadım hele riera ile kıyaslıyorya deli oluyorum biri orjinal solbek biri devşirme bikere riera çok agır carlinhos çabuk.

Carlinhos takımımda mutluyum gelmeyecegim falan diye demec vermedi mi abi :D

Ya bizimkiler niye pasif yerli konusunda tüm transferde isimleri geçenler yabancı kerim frei falan diyoruz doğru düzgün haberi çıkmadı daha adamın yabancı sınırırnın ddeğişceği yok bir an önce frei inler alpaslan gibi isimlere yönelsek naniyle falan uğraşağımıza daha iyi olacak sanki

[video=youtube;krU_90yH99Y]https://www.youtube.com/watch?v=krU_90yH99Y[/video]

Adam aslan...

Aysal’ın kesinleşen listesinde; Emir Sarıgül, Sedat Doğan, Adnan Nas, Ali Sabancı, Galip Yorgancıoğlu, Adnan Çebi, İzzet Pinto, Akagündüz Özdemir, Mehmet Cibara, Saffet Ulusoy yer alırken; listede yer alacak diğer 5 ismin çarşamba veya perşembe günü netlik kazanacağı öğrenildi.

Aysal’ın listesi netleşiyor | Amk Spor Gazetesi

bugün yok dimi beyler tv8de beyaz tv de kavga muhabbet..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt