Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Henüz degil. Sacma isler yapiyorlar zaten.

Lucas Ocampos varken gidip Moutinho'yu aldilar. Tabi simdilik Moutinho daha iyi ama sadece ofans bölgesi icin haberler cikiyor birsey kacirmadiysam. Öyle 1 sezonla olacak is degil. Bakalim gelecek sezon nasil biz rol alacaklar Ligue 1'de. Ilk 5'i rahat zorlarlar eger istedigi adamlari alirsalar diye düsünüyorum.

Savunmada Carvalho yu alırlarsa hata yaparlar şahsen .

Birde Avrupa da yapılan kadroya göre ajanslar Valdesinde gideceğine inanıyor cidden cok merak edicem o zaman Valdes napıcak .

Ayrıca birden bire kadro büyük ölcüde değişince takım olabilecekler mi acaba ?

genç ve gelecek vadeden bi futbolcu şu aşamada monocoyu tercih etmemesi çok normal ama 29 yasına gelmiş bir melo istediğini alırsa her türlü kabul eder fransa ligide gayet güzel bi lig

dostum bu transfer sezonunda melo ya bize yada brezilya ligi ekiplerinden birine gidecektir.benim tahminim bu yönde.avrupa piyasasında adamların normlarına ve takım planlarında melo ve onun gibilerinin yeri yok.melonun bizde başarılı olmasının nedeni de gerek teknik ekibin gerekse taraftarın ona hiçbir klübün sağlayamadığı töleransları sağlamasıdır.bizle anlaşamazsa brezilya ligi takımlarına bizim verdiğimiz paradan daha düşük miktarlara oynayacaktır.bu onun için şart.dünya kupası var.ama neden ücreti konusunda indirime gitmiyor anlamış değilim

Savunmada Carvalho yu alırlarsa hata yaparlar şahsen .

Birde Avrupa da yapılan kadroya göre ajanslar Valdesinde gideceğine inanıyor cidden cok merak edicem o zaman Valdes napıcak .

Ayrıca birden bire kadro büyük ölcüde değişince takım olabilecekler mi acaba ?

Iste bu yüzden hemen PSG'ye rakip olamazlar demistim. Ama yine de belli olmaz tabi.

Valdes gitsin, sorun yok, Barca'dan ayrilacagi zaten uzun süredir ligler devam ederken konusuluyordu.

Carvalho ise, ne diyim, yorumsuz.

dostum bu transfer sezonunda melo ya bize yada brezilya ligi ekiplerinden birine gidecektir.benim tahminim bu yönde.avrupa piyasasında adamların normlarına ve takım planlarında melo ve onun gibilerinin yeri yok.melonun bizde başarılı olmasının nedeni de gerek teknik ekibin gerekse taraftarın ona hiçbir klübün sağlayamadığı töleransları sağlamasıdır.bizle anlaşamazsa brezilya ligi takımlarına bizim verdiğimiz paradan daha düşük miktarlara oynayacaktır.bu onun için şart.dünya kupası var.ama neden ücreti konusunda indirime gitmiyor anlamış değilim

abartıyosunuz bence melo avrupanın çoğu takımında gayet rahat oynar

Önemli olan Takım olabilmek .

takim olurlar er yada gec. parisde öyle pat diye takim olamadiki halende tam takimlar degil. yada city. 2-3 sürdü galiba yanlis hatirlamiyorsam tam elit takim seviyesine gelene kadar bide orasi ingiltere. fransa gibi lige üst düzey oyunculari getirmen daha zordur bence. her oyuncuda paraya bakmiyor bakiniz messi mesela.

Monaco Kulübü, Portekizli savunma oyuncusu Ricardo Carvalho ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı.

Hata yaptılar bence Carvalho kaldıramaz maçları artık cidden bitmiş bence

senin küçümsediğin melonun katkılarıyla iki senedir şampiyon oluyoruz derbilerde boynumuz bükük değil aslan gibi oynuyoruz

kim küçümsüyor melo yu ? ama bazı şeylerinde haddini bilmek lazım . bizim melo dan iyi ve aynı fiyata başka bir oyuncu alma ihtimalimiz yok, bugün melo için abartı yazılanları görsen hak veriridin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt