Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İçimde nedense Carlinhos mükemmel olcakmış gibi bir his var, uzun yıllar rahat etcez İnşallah o bölgede,

Chedjou cepte diyelim zaten,

Kerim + Töre de kadro genişliği ve gelecek adına kesinlikle takıma kazandırılmalı ,

Necati + Umut da takıma kazandırılmalılar,

Melo %100 kalmalı diye düşünüyorum ama yabancı sınırı çok başımızı ağrıtcağı için İnler gelirse de hayır demem ...

Bu transferler yapılsa benim için kafidir ama tabi üstüne bide Nani çileği olsa tadından yenmez :asd:

8 transfer çokmu oldu :rolleyes:

Q7ye hayir, ama Q7 ile Inler gelecekse Evet, Ama yinede Baskandan Q7 yerine Nani + Inleri beklerdim. :D

Kerim gelmesin,Töre gelmesin eee kim gelsin ?

Sabri gireceğine Töre girsin ulan,Aydın gireceğine Frei girsin,Kazım yedekte bekleyeceğine bunlar beklesin.

Nani ile Robben ile bunları kıyaslıyor futbol cahilleri.

Sabri gireceğine Gökhan Töre girsin diyen futbol profesörü Gökhan töre sag bek mi? :D

Quaresma geleceğine Emre Çolak oynasaydı daha iyiydi.Zirvede bir takımız ama hâlâ Quaresmalarla falan uğraşıyoruz.Bu sorunlu futbolcuları adam edebilme hedefli transferleri 2010-2011 yılında bıraktık sanıyordum :S

carlinhos,inler,q7,melo yu alıp yabancı işini kapatak

''İyi olsa Avrupa'ya giderdi'' diyenler başlamış gene.

bu türkfutbol ne ayak,1:00 de transfer mi açıklayacaklarmış?

juventus ile ortak liste yapılıyor sanırım tüm transfer söylentilerinde ismi var :)

Riera nereeeeeeeeeeeeeeeeeee Carlinhos nereeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Elma ile karpuz arasında ki benzerlik gibi.

Alakaları yok yani.

Riera devşirme sol bek, Carlinhos orjinal orasını biliyoruz, demek istediğim Riera'nın beğenmediğimiz en önemli özelliği kademe anlayışının olmaması değil mi?

Carlinhos'u öyle çok fazla takip etmedim ama gördüğüm videolara göre konuşuyorum, hucüm gücü süper defansif açıdan sıkıntılı.

Yani anlıyacağın, bizim istediğimiz profile tam olarak uymadıgını düşünüyorum.

Riera'yı elden çıkarmak da lazım, yoksa nasıl olacak o transfer o da muamma:confused:

Muslera

Eboue-Semih-Yerli Defans-Hakan B.

Chedjou

Nani-Selcuk-Nuri

Sneijder

Drogba

Yabancı sınırı açısından böyle bir kadro da olabilir aslında. Nani ve Nuri biraz tuzlu olabilir ama değer. Balta sırıtıyor orada ama şu yabancı sınırı meselesinden sol tarafa koyabileceğimiz başka oyuncu yok. Melo da büyük ihtimalle gonderilir. Yerli ön libero alıp Chedjou'yu olması gereken yere de koyabiliriz. Burak'ı da iyi bir fiyattan göndeririz, önünü açmalıyız.(Burak'ın iyi bir futbolcu olduğunu düşünmesemde yaptıklarıyla bunu hakediyor).

Semih bu sezon iyi degildi. Alt yapidan cikti diye savunacak degilim.

Bazı yorumları okurken ya futboldan hiç anlamayanlar var ya da aramızda kuşlar var sanıyorum töbe töbe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt