Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Santon :icon_twisted:

Davide+Santon+FC+Internazionale+Milano+v+Bologna+neva3y8CVAUl.jpg

ya kardeşim bu beşiktaş hala tt arena da oynamak istiyoruz diye açıklama yapmış

ulan ne yüzsüz adamlarmış ya defolun gidin şike kardeşliği yaptığınız şükriye saraçoğlunda oynayın

bu sene beşiktaştan iyice tiksindim sırf fb nin stadına oynamak için fb ile sürekli iyi geçinmeye çalıştılar fb aleyhine hiçbir açıklama içine girmediler

Carlınhos Chedju bana göre iyi transferler.İnler ve Arda gelirse yer yerinden oynar.

Bu Santon PES2010 da daha yakışıklı.

Bildim kararilya Valencia Riera'yi istiyor gibi...onda dolayi bi takas mevzusu konusuldu.

Mathieu'nin geleceni amam zanetmiyoum...senin dedin gibi Terim ofans Bekleri sever.

Zaten modern futbolda'da artik "hizli, cevik, ofans Bekler " gerekiyor, en iyisi kücük boylu :D

Aynen ben de böyle düşünüyorum. Gerçi iki bekinde kısa boylu olması sıkıntı yaratır ama Eboue 1.78, Carlinhos'da 1.76 yanılmıyorsam yani ideal bi bek için. :)

Carlinhos'un kariyer özeti kısaca bu şekilde. En çok merak edilen kısım ise nasıl bir oyuncu olduğu. Carlinhos, fizik yapısı kuvvetli, devamlılığı yüksek ve bir bek oyuncusu için oldukça iyi derecede teknik kapasiteye sahip bir sol bek. Geniş alanda oynanan Brezilya liginde en çok göze çarpan özelliği savunma yerleşiminde rakiple doğru mesafeyi ayarlayarak yerleşmesi. Ters kademe becerisi ve savunma sezgisi yüksek bir oyuncu olmasının yanı sıra, sert oynamayı da seven bir oyuncu; konsantrasyonu yüksek ve sakar bir oyuncu değil. Ayak içinin temiz olmasının yanı sıra, oyun bilgisinin ve teknik becerisinin yüksek olması, onu aynı zamanda iyi bir oyun kurucu yapıyor. Oyunun diğer yönünde ise bir bekten isteyebileceğiniz her şeye sahip. Hücuma çıkmayı çok seven 26 yaşındaki oyuncu, aceleci değil ve karar mekanizması oldukça gelişmiş bir isim. Çizgiyi zorlar, koşuyla açılan kanallara dripling atar, hücumun gelişim şekline göre içeri kat ederek beklenmeyen şutlar çıkarabilir. İyi bir pasör oluşu sebebiyle, özellikle ceza sahasına koşu yapan isimleri doğru açıda ve şiddette topla buluşturma becerisi de onu hücumda önemli kılıyor.

Carlinhos, Brezilya'da mevcut sol beklerin en komple olanı. Fatih Terim'in hücumu seven oyun yapısında onu sık sık rakip sahanın uç noktalarında görebiliriz. Carlinhos, kontratakta topu kaleye yollayan adam olacak kadar ileri gitmeyi seven, oyunu takip etmeyi ve okumayı bilen, devamlılığı olan bir oyuncu. Avrupa'da sırıtmayacağı gibi buradaki oyuna adapte olması halinde, elit bir lige transfer olması bile şaşırtıcı olmaz.

ya kardeşim bu beşiktaş hala tt arena da oynamak istiyoruz diye açıklama yapmış

ulan ne yüzsüz adamlarmış ya defolun gidin şike kardeşliği yaptığınız şükriye saraçoğlunda oynayın

bu sene beşiktaştan iyice tiksindim sırf fb nin stadına oynamak için fb ile sürekli iyi geçinmeye çalıştılar fb aleyhine hiçbir açıklama içine girmediler

Localar 195 oldu ya ağzılarının suyu aktı tabi bir kere olurmu öyle birşey ya Adam 400.000 dolara loca alcak gidip başkasıyla ortak kullancak yok öyle.

Fikret Orman : Besijtas tarihinde bir ilk yaşandı. Bedava aldığımız oyuncuyu 1.8 milyon pounda sattik

:asd::asd::asd::asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt