Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

taktınız capouye . herkes tanıyor zaten adamı fransa degince illa onu demenize gerek yok arkdaşlar. bilmediginiz adamı kabullenemeyip kendinizce ben bak bunu biliyorum siz bilmiyrsunuz ama süper diye takılmayın.

[video=youtube;NHK_BQ8OpiU]https://www.youtube.com/watch?v=NHK_BQ8OpiU[/video]

alin solbek

Chedjou'nun kayarak müdahalelerini görünce Lorik Cana'nın kaymaları aklıma geldi penaltı yaptırırdı yada kart verdi garibim

taktınız capouye . herkes tanıyor zaten adamı fransa degince illa onu demenize gerek yok arkdaşlar. bilmediginiz adamı kabullenemeyip kendinizce ben bak bunu biliyorum siz bilmiyrsunuz ama süper diye takılmayın.

:Z3: Dagilin beyler. Herkes biliyormus, almamiza gerek yok.

Bradley Garmston yeni Gareth Bale olabilir

ne alaka simdi? sende nerden ortaligi karistirsam diye düsündün buna daldin.

bu da benim senaryom,

Kalecimiz yabancı,sol bekimiz yabancı,sağ bekimiz yabancı,stoperlerimizden birisi yabancı,forvet arkası oynayan adamımız yabancı,santraforumuz yabancı ama halen Melo kalsın,Nani gelsin deniyor :) 8 yabancıyla çıkılabiliyorsa çıkılsın tamam sorun yok ama benim bildiğim 6 yabancı oynayabiliyor :) Melo'nun yerine Gökhan İnler'i almaya,sağ bekte ya da orta 3'lüde Hamit'i oynatma MECBURUZ.2+2=4 Bu kadar basit.Benimde canım istiyor kalede Muslera stoperde Adil Rami-Chedjou,sol bekte Carlinhos,sağ bekte Eboue,önlerinde Melo-Selçuk İnan-Sneijder,kanatlarda Gervinho-Nani,santraforda Drogba falan ama işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt