Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

aykut-aziz-fener denince akla espiri gelmiyor ne yapayım, çünkü kendilerini bu kadar dalgaya düşüren bir camia olunca- espirilerde abudik gubudik oluyor...

En büyük eğlence Fenerbahçe zaten. Olan olaylar yalın halleriyle bile yeterince komik yahu :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

ali yildirim kesin olarak istifa etmis

ayykut kocaman'i da aziz kovmus ama istifa dilekcesini istiyorlarmis

aziz tazminattan kaytaracak yani ;)

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

En büyük eğlence Fenerbahçe zaten. Olan olaylar yalın halleriyle bile yeterince komik yahu :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

onu üzerine espiri yapmak yetenek ister; hakaret etmeden anca benden bu çıkar.

çünkü aziz-aykut diyince akla gelen küfürlü oluyor:lol:

ne olacak vuracaklarmıydı alperi tehditmi ettiler de kabul etti sıkıştırdılarda alper korkudanmı gitti fb ye..olsa bile ünal beye bi telefon etseydi beni sıkıstırıyorlar ben gs ye gelmek istiyorum ama hal bu o zaman fener alamazdı.zaten böyle bişey de yok

969495_10151696375877160_1455609552_n.jpg

orhan şam ve bienvenu mudur nedir esese gitmek istememiş :d euheue ortalık karıstı

habere göre orhan ve bienvenü eskisehire gitmek istemiyor

velev ki alper feneve gitmesin, ben bize gelmesini isterim sonucta yetenekli bir futbolcu

eskisehir'e bu sefer 6 degil 4m teklif ederim oyuncu da vermem. alper de 1,2 yerine 700 bin'e oynarsa gelsin yoksa eyvallah

düsmez kalkmaz bir allah

ne olacak vuracaklarmıydı alperi tehditmi ettiler de kabul etti sıkıştırdılarda alper korkudanmı gitti fb ye..olsa bile ünal beye bi telefon etseydi beni sıkıstırıyorlar ben gs ye gelmek istiyorum ama hal bu o zaman fener alamazdı.zaten böyle bişey de yok

Adam senin ayaklarına iki tane sıktırır futbol hayatını bitiririm desin sen bile imza atarsın ama öyle isteksiz açıklama yaparsın rengin belli olur. Alper'e kapım açık benim.

velev ki alper feneve gitmesin, ben bize gelmesini isterim sonucta yetenekli bir futbolcu

eskisehir'e bu sefer 6 degil 4m teklif ederim oyuncu da vermem. alper de 1,2 yerine 700 bin'e oynarsa gelsin yoksa eyvallah

düsmez kalkmaz bir allah

Yetenegı batsın alperin karakter önemli ilk önce gelmesin

düsmez kalkmaz bir allah

iyi de 6.250 vermiş zaten adamlar

6.250 veririm oyuncu vermem desen neyse

Adam senin ayaklarına iki tane sıktırır futbol hayatını bitiririm desin sen bile imza atarsın ama öyle isteksiz açıklama yaparsın rengin belli olur. Alper'e kapım açık benim.

Öyle kolay mı medyatik bi adama ayagına sıktırırım falan demek geciniz öyle bişey olsa alper cıkar söyler

aykut'un bu saatten sonra geri dönmesi imkansizmis kanaltürkteki hürriyet muhabiri acikladi

yani aykut kocaman devri bitti cok daha iyi oldu cirkefe :)

darisi aziz yildivimin basina ins. :)

Halen Alper'i düşünen var çok üzücü. Ne Alper'i abi ya, Nuri'yi bekliyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt