Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hamit-eboue tartışması yapan arkadaşlar. canınız sıkkın hala , transfer olmayınca hergün birinemi sarıyosunuz.

s04 golü atınca hamit sevinende biz

real çakınca eboue offf diyende biziz.

eboue kötü olunca hoca kesmedimi? hamit i bir ara kesmedimi? daha iyisi yoksa, sadece daha verim almak adına olumlu eleştirelim..

Selamun Aleykum gencler,

- chedjou aciklandi mi?

- nani transferinde gelisme var mi?

- melo'da gelisme var mi?

- baska transfer gelismesi var mi?

- rakiplerde transfer gelismesi var mi?

- yabanci siniri konusunda gelisme var mi?

- fbnin alacagi ceza surecinde gelisme var mi?

- tupcunun istifa dedikodularinda gelisme var mi?

- bizim secim surecinde gelisme var mi, yine yonetimden konusan falan oldu mu?

- ts yeni baskani yeni konusmalar yapip azizi tirsittirmaya devam etti mi?

hocaman istifa etti.

Alper'in şanssızlığı bizim yönetimin karışık anına denk gelmesi oldu. Kimse sahip çıkmayınca korkmuştur adam mecbur kalmıştır.

Selçuk, Hamit yaşça daha olgunlar bu çocuk 22 yaşında daha çabuk etkilenip korkmuştur. Ben Alper'in çok iyi bir Galatasaraylı oldugunu biliyorum.

İsterse sülalecek Galatasaraylı olsun, kapımızda yatsın böyle adamın Galatasaray'da işi olamaz. Bize Metin Oktay, Arda Turan gibi adamlar lazım.

bursaspordan şener var sağ bek oynuyor bu 6 yabancı kuralı için diretirlerse almamız ve müspet bir ivme yakalamamız lazım. tabi şener için de bursaspor 8 milyon euro'dan açarlarsa kapıyı sabri yada hamit geçecek mecbur.

Sözleşmesinde madde var 2 milyon euro serbest kalır diye.

hamit ile eboue kardeş kardeş değişe değişe oynasınlar işte ha bu arada gökhan inler'i almamız şart oluyor bu durumda melo'nun açığını kapatacak alternatif türk oyuncu yok çünkü suat kaya'nın gençliğini kopyalasaydık keşke :(

melih korkmaz eboue den sonra melo ya da sarmis.

biraz sonra sneijder ve drogba ya da sararsa sasirmam.

muslera'nin da elleri kücükmüs satalim mi?

hatta onlarin yerine dünya yildizi top starlar caner, köyt, meyveles'i alalim. ne dersin?

Gelelim Melo'ya Arenada ki Schalke maçını hatırlayın. Yediğimiz golde tamam dany hatalı pas verdi. Ama Melo niye geriye koşmuyorsun adam kovalamıyorsun diye sormazlarmı adama ?

Full HD galatasaray vs schalke 04 1-1 goals 20/02/2013 - YouTube

Meloyu hala 11-12 performansından sevenler var ilk yarı ve 2.yarının 5-6 haftası rezalet oynamasına rağmen hala deli gibi savunanlar var bende Meloyu isterim ama adamlar takımın en iyisi Melo,Melo giderse şampiyon olamayız,derbilerde eziliriz, diye ddüşünen bir sürü arkadaş var.Melo iyi ama takımın olmazsa olmazı olmaktan çıkmıştır artık bu seneki performansıyla ama alınırsa iyi olur.

Ne futbol özürlüsü bir ülkeyiz arkadaş ne sağ bek var ne sol bek ne stoper.

Oynayanların alayı kendini hücuma yönlendirmiş çoğu da futbol özürlüsü.

melih korkmaz eboue den sonra melo ya da sarmis.

biraz sonra sneijder ve drogba ya da sararsa sasirmam.

muslera'nin da elleri kücükmüs satalim mi?

Eboue nin yıl boyu yerde yatmalarını, Melo nun sezon başından beri oynamayıp son 5-6 haftasında oynamasına kanmıyorum ben.

hatta onlarin yerine dünya yildizi top starlar caner, köyt, meyveles'i alalim. ne dersin?

Kimseye sardığım felan yok.

Eboue nin yıl boyu yerde yatmalarını, Melo nun sezon başından beri oynamayıp son 5-6 haftasında oynamasına kanmıyorum ben.

chedjou melo yerinemi alındı acaba??? veya danny melo yerinemi geçecek..

bu adamlar ön libero oynamışlığı var haberiniz olsunn...

Alper'i sırf Meloya muhtaç kalmamak için istiyordu Hoca. Ama Eboue ye muhtaç değil Hamit gibi adam varken. Gökhan İnler gelsin Melo'nun pabucu dama atılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt