Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

muslera monaco ya gitmez

Ya o değilde bu yönetim değişikli çok canımı sıkıyor. Bence bize rahat batıyor. Demeçler aldı başını gidiyor.:mad:

Monaco Porto'dan 2 tane sıradan adama 70 milyon dolar verdi.

Muslera dünya futbolunda fark yaratan kalecilerden. Piyasada Mautinho ayarında zibille futbolcu var... Ama Muslera ayarında dünyada toplasan 5 kaleci yok.

40 milyon euro para verilirse belki satışa onay verilebilir.

40 milyonu kaleciye verecek adam yok daha

Diego lopez zu galatasaray kaynak mehmet ciftci nabiz yokluyormusuz

F5 - eskişehir macında alper'in cok rahat kafa ile vurabilecekken elle attığı gol araştırılmalı bence.

[video=youtube;v5P_BBt7Re0]https://www.youtube.com/watch?v=v5P_BBt7Re0[/video]

Fenerbahçe TV'de yayınlandı bu klip...Ben yapmıştım....

TELİF DAVASI açsam kazanırmıyım?

Gercekten aynisimi? :D Böyle bir olay varsa, kazanma sansin varsa hic düsünmem. :asd:

Tabii ki Muslera en önemli oyuncumuz ancak bu yüzden en çok para eden de oyuncumuz. 30 milyon euro falan teklif edilirse Muslera kalmaz kusura bakmayın. Hatta 20 üzerine bile ciddi ciddi düşünür başkan satmayı

Tamam para ediyorda onun bize kazandırdıklarını para ile alamayız. Sorun orada. Eğer o kadar basit olsa kocaman kulüpler milyon eurolar vererek kaleci almazlar. Bizim elimizde fırsat varken tutalım bu adamı. Ha bence Eboue de kalsın ama illa biri gidecekse o gitsin. Geçen sene PSG istiyordu. Monaco da ister. 10 milyona okutalım gitsin.

Monaco Porto'dan 2 tane sıradan adama 70 milyon dolar verdi.

Muslera dünya futbolunda fark yaratan kalecilerden. Piyasada Mautinho ayarında zibille futbolcu var... Ama Muslera ayarında dünyada toplasan 5 kaleci yok.

40 milyon euro para verilirse belki satışa onay verilebilir.

Moutinho icin 25 Milyon € ödendi, yasi 26 !

Rodriguez icin 45 Milyon € ödendi, yasi 21 !

Bunlar siradan adam'mi ? Bunlar cok daha iyi olabilecek kapasitede. 35 yasindaki adam alsan ayri, 26,21 yasinda adam alsan ayri.

videoları yuklerken standart youtube lisansı diye bir muhabbet var.. o lisansı okuman gerek eğer böyle bir işe kalkışacaksan

Lille macina Hd bir Link verecek olan bir pehlivan var mi ?

Muslera yı tartışmak zaten saçmalık ama 20 ve üzerine satılabilir kanaatindeyim ayrıca Onur'un (umarım alırız) çok eksiği de yok Türk olması muhteşem bir avantaj ama Muslera'yı çok seviyoruz o ayrı
Tamam para ediyorda onun bize kazandırdıklarını para ile alamayız. Sorun orada. Eğer o kadar basit olsa kocaman kulüpler milyon eurolar vererek kaleci almazlar. Bizim elimizde fırsat varken tutalım bu adamı. Ha bence Eboue de kalsın ama illa biri gidecekse o gitsin. Geçen sene PSG istiyordu. Monaco da ister. 10 milyona okutalım gitsin.

içeri atarlar seni sürüm sürüm sürünürsün yetmez vatandaşlıktan çıkartılır başka ülkeye sürgüne bile gidebilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt