Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kendi meselemize gelirsek

chedjou bitti diyorum (bence)

umut ve kerim frei alınmaz ise seçime kadar çok sıkıntı yaşarız bence..

düşünün umut veya kerim frei alınmadı.. sınırlamada amrabat yok- drogba cezalı oldu veya oyundan çıkması gerekti-forvet yok..

nani-roben filan düşünmüyorum ben...

zaten UMUT ve FREI oncelik olmali yoksa kaliriz Aydin, Sabri ve bilmem KAzimlara falan

almazlar bana guven, o bolgeye daha iyi oyuncular var onlarin alabilecegi, paralari bol cunku

o bölgede ala bilecekleri kimvar daha iyi olan ?! daha iyi olanlar yada ayni kalitede oyuncularin hepsi elit takimlarda oynuyor ki onlardan o oyunculari imkansiz gibi bir sey bence. xavi yi alamazlar mesela. mesutu real de vermez. city desek hop arap karsina cikar al parani musait... :asd:

o bölgede ala bilecekleri kimvar daha iyi olan ?! daha iyi olanlar yada ayni kalitede oyuncularin hepsi elit takimlarda oynuyor ki onlardan o oyunculari imkansiz gibi bir sey bence. xavi yi alamazlar mesela. mesutu real de vermez. city desek hop arap karsina cikar al parani musait... :asd:

Isco yu alsalar yeter zaten

bastos sol bek diyenler var hala ..yil olmus 2013:D

Michel Bastos un son yıllarda sol açık oynadığını biliyorum.Brezilya milli takımında sürekli sol bek oynadığını ve hatta milli takımın sol beki Andre Santosu kesip müthiş maçlar çıkardığınıda bildiğim için yazdım renktaş.

Bastos gecin cop

adam son 3-4 yildir hucuma yonelik orta saha oynuyor ne solbeki

geciniz

hamsik,reuss,isco,draxler

cilekler ardi ardina patlicak secimden sonra ;)

o degilde, ben baskanimizi cok seviyom lan.. firsat olsa da bir tanissam :)

Michel Bastos un son yıllarda sol açık oynadığını biliyorum.Brezilya milli takımında sürekli sol bek oynadığını ve hatta milli takımın sol beki Andre Santosu kesip müthiş maçlar çıkardığınıda bildiğim için yazdım renktaş.

dünya kupasinda melo ile iflas ettiklerine kadar sol bek oynadi brezilya milli takimda evet. bastos yalanci sol bek. oynarmi oynar ama tam verimi asla alamasin ondan sol bekde. rieradan biraz daha iyi olur savunmasi. hucuma katkisi cok iyi olur ama adam asla sol bek icin gelmez sana. adam sol acikda evim diyor .. brezilya milli takimina gire bilmek icin kalede bile oynardi ama o ayri yer ve hava tabiki.

ben gayet memnunum,kendi adına konuş,sadece daha iyisi lazım,rierayı kötü olduğundan göndermiyorlar hoş

kontenjandan gönderiyorlar...

riera açık alan oyuncusu değil bu belli, ya atak ya defans yapacaksın.. ikisi birden olmuyor..

carlinhos 6-7 verip alıyorsan bundan iyisi yok bence.

carlinhos-melo muhabbetti aynı. daha iyisini istiyosan para bayılcaksın 15-16 filan. veya bulabiliyorsan yerli alacaksınn..

ayrıca ben hala bazı arkadaşları anlamıyorum.

bütçemiz barca-psg-real-manu gibi olduda bizim haberimiz yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt