Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yalniz Kalpakcioglu Tulun'la gittiyse birseyler olabilir. Kendisi görüsme icin degil, imza attirmak icin gidiyor (bknz Drogba ve Sneijder son görüsmeler). Ama ben Nani'ye bu kadar kolay imza attiracaklarini hic düsünmüyorum. Belki de Kerim Frei imzalar (ins), sonra da Nani!

kerim frei için fulham evet dedirtmek lazımm. belkide sol bek için gitmişlerdir?? carlinhos işi olmayacaksa..

alınaiblecek sol beklerin 2-3 tanesi orda???????

Şeref Aydın en güvenilir muhabir Nevzat Dindar demişti, tweete bak :D

kerim frei için fulham evet dedirtmek lazımm. belkide sol bek için gitmişlerdir?? carlinhos işi olmayacaksa..

alınaiblecek sol beklerin 2-3 tanesi orda???????

Asıl Fransa'da ideal bir oyuncu vardı ama şimdi bonservisi feci patladı,Chedjou'yu alırken Bülent Tulun koluna yapışacaktı halbuki :asd:

Şeref Aydün dün dediki Nevzat Dindar haberleri büyük ihtimalle doğru çıkıyor...

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 19 sa

Başkan Ünal Aysal'ın Abdurrahim Albayrak'ı listesine alacağını düşünüyorum..Bu sadece bir hissiyat değil tabii:))

Eğer hal böyle olursa yurt için transferlerini Abdurrahim Bey halleder,yurt dışına da Kalpakçıoğlu,Tulun ve Üstünel 3'lüsü işleri bağlar....Ki bu son derece oturaklı bir hamle olur...

Albayrağın yurt içi , Üstünel'in yurt dışı referansı iyidir..

kötü oldugundan dolayi yoluyorlar. sen rierayi tek tarafli degerlendiyorsun. hucum tarafi iyi ama savunma yönü inanilmaz berbat ama suc onda degil bu konuda. 30 yilik sol acigi sol bek yapmasin. kademeyi kaybeder durdugu yeri unutur. fatih hoca rieradan hucuma verdiklerinden dolayi mutlu geriis fasi fiso. bireaz teknik bilgin varsa bunu görmen ve objketiv degerlendirmen gerekir.

ilk cümleden sonrasını okumadım,boşuna yazmışşsın,üzgünüm :o

Aynen ya yemin ederim günlerdir bu sinirlama acayip moralimi bozdu. Rahat rahat transferlere sevinmek bile nasip olmayacak ne yazik ki.

Lig'de yedek diyorsun da, yedekte oturamiyor 6+0 oldugu icin. Yani tüm sezon tribüne'mi gönderecegiz, valla Eboue bu, olmaz gibi, ingiltere tecrübesi var, sifira kadar iniyor, geriye birakiyor.

Valla acayip kararsizim, kadro yapamiyorum bile.

Nani geldi Eboue'yi gectim, Drogba veya Burak ne olacak? Off of.

------------------Mueslara------------------

Hamit-------Semh--------Chedjou----Carlinhos

Defans hattını böyle kurup,Arda veya İnler'den birisi imkansızda olsa alınması şart.

Sneijder ve Nani'nin de katılmasıyla tek forvete dönmek şart.

Kadro nasıl kurulacak merak ediyorum. Burak ceza sahası dışında oynayamaz,Drogba kesilemez. Of Of Of

Şeref Aydün dün dediki Nevzat Dindar haberleri büyük ihtimalle doğru çıkıyor...

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar 19 sa

Başkan Ünal Aysal'ın Abdurrahim Albayrak'ı listesine alacağını düşünüyorum..Bu sadece bir hissiyat değil tabii:))

Eğer hal böyle olursa yurt için transferlerini Abdurrahim Bey halleder,yurt dışına da Kalpakçıoğlu,Tulun ve Üstünel 3'lüsü işleri bağlar....Ki bu son derece oturaklı bir hamle olur...

Albayrağın yurt içi , Üstünel'in yurt dışı referansı iyidir..

listesi dün aciklanacakti hani?

niye alalım sebep? :)

Yaş 29 . Asist kralı.

Hamit'in maç eksiği çok tu suçlayamayız ama bu sene Hamit'ten daha fazla katkı verirdi...Özellikle ligin ilk yarısında..

Ama toparlanmış bir Hamit'i kesmesi imkansız gibi...Yedek kulubesi için uygun bir isim olur...33-34'e kadar oynar Necati gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt