Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler Yılmaz Vural gelirse ben Fener'e sövemem :o

3 like almis. ask olsun.

beklemezdim GSC halkindan.:o

:asd:

Hahahah Teşekürler :)

[video=youtube;rDn8i-NwbB8]https://www.youtube.com/watch?v=rDn8i-NwbB8[/video]

Ayrıca bizdeki Amrabat bu Amrabat olsaydı şuan Nani'ye vs talip olmazdık....Ne oldu bu adama..Ne yaptılar.

Burada çalımı atandan ziyade çalımları yiyenlere bakmak lazım..Hakan Balta, Ayhan, Riera...

Bence Amrabat olağanüstü bi iş yapmamış burada.Zaten karşısında çalım yemeye en müsait adamlar varmış.

"Secondo i media turchi il centrocampista del Napoli tra gli obiettivi di mercato del club di Istanbul insieme a Nani e Kolarov"

Guilherme Siqueira Granada da oynuyor, daha once oneren oldumu bilmiyorum. 27 yasinda ve gayet basarili bir sol bek. Fazla parada istemezler.

m.youtube.com/#/watch?v=M-hwmTMSJt8

Bu adam geçen sezon önerilseydi bir başarıydı ama şuan değil sanırım bu sezon çok dikkat çekti. Adı Barcelona ile filanda geçiyor bence şuan Fatih Hoca Carlinhos dışında bir alternatif yazmadı. Yani Carlinhos olmazsa yönetim sol bek transferi yapacak gibi.

[video=youtube;qXXGVQHQl9Q]https://www.youtube.com/watch?v=qXXGVQHQl9Q[/video]

az gülelim :D

Sinirlama kalkmadan hic bir transferin önemi yoktur benim gözümde. Yedekler 0 olamaz.

Burada çalımı atandan ziyade çalımları yiyenlere bakmak lazım..Hakan Balta, Ayhan, Riera...

Bence Amrabat olağanüstü bi iş yapmamış burada.Zaten karşısında çalım yemeye en müsait adamlar varmış.

Bence burada çalım yapan da yok çalın yiyen de yok. Bizde savunma yapanların hiçbiri Amrabat'a yaklaşamıyor. Amrabat'ta güzel bir şekilde dribbling yapıyor ki böyle boşlukları bizde de bulabilse bizde de aynı etkiye sahip olur. Amrabat zaten Manu ve Madrid maçında etkiliydi. Bu sezon son maçlarda da etkiliydi bence. Ama kapalı savunmayı açamıyor sıkıntı burada.

Aykut'un istifasının ardında Arda varmış, Aykut istemiş Aziz almamız zor demiş oda istifayı basmış.

Ulan angut kafalı Aykut bre şerefsiz siz kimsiniz de Arda'yı almak istiyorsunuz sahasına kupa kaldırdığımın çocukları.

Sinirlendim durduk yere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt