Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimdi bunlar yeni hoca bulacak hoca gelecek takımın durumuna bakacak sonra göndereceklere karar verecek eksikleri belirleyip oraya transfer listesi verecek o listeye göre transfer çalışmaları başlayacak ohoooo. Bunların daha en az 1 ayı var. Şimdi sahneye çıkıp kaliteli Türk oyuncuları toplayalım. Sonrasında bunlara Mourinho gelse bile bişey farketmez..

feneri ve takimi birisini getirem ihtimali yüksek bence. yerli olur. ersun yanal ola bilir ridvan ola bilir bakmisin cididen vurali getirmisler.

Şimdi bunlar yeni hoca bulacak hoca gelecek takımın durumuna bakacak sonra göndereceklere karar verecek eksikleri belirleyip oraya transfer listesi verecek o listeye göre transfer çalışmaları başlayacak ohoooo. Bunların daha en az 1 ayı var. Şimdi sahneye çıkıp kaliteli Türk oyuncuları toplayalım. Sonrasında bunlara Mourinho gelse bile bişey farketmez..

Transferleri yapıp takımı yeni hocaya teslim edecekler bence. Kaliteli Türk oyuncuları toplamak için yeni hocaya da gerek yok.

Akıllı olan elini çabuk tutup toplar zaten. Belli ki yabancı sınırı falan kalkmayacak.

löw e teklif yapcaklarmıs,yapsınlar mı,yapmasınla r bence...

lüw kabul etmez. almanya federasyonu iizin vermiyor hem kulüp hem milli takim calismasina ayni anda. bos haberler bunlar. dünya kupasi varken gelecek sene aptalmi löw oraya gitsin.

fener yönetimi köpekler gibi Heynckes'in Kapisinin önünde yatip kalkar önümüzdeki günlerde, demedi demeyin...

yilmaz vural gelirse olasi senerayoyu düsünmek bile istemiyorum vural icin :d

vural : Fb gibi takima geldim sampion yapmaya geldim.

Uefa: En az 30 puan eksi puan verin fenere

vural : Ya yinemi kümeye oynayan takimdayim ya.. Hay ben böyle sansin .... :lol:

:d:d::d:d

bi de bu var

Aydın ‏@AydinCingoz4 dk

Mustafa Denizli Fenerbahçe'yi istiyor. Ve bu iş alevleniyor.

denizli gelirse o zaman olay cok degisir bence. denizliden cidi cidi tirziyorum ben acikcasi. ama simdiye kadarda fatih hocanin calisdigi hic bir dönemde ayni anda hocalik yapmadi . yani ayni ligde karsisina gecmedi. enterasan eslesme olur cidi anlamda hocalar arasinda. Imparatora güvenerek diyorum simdi bunu....Hodri meydan denizli hoca !!!! :asd:

ya beyler birazda kendi işimize baksak, bize ne fenerden, rakibimiz m.united,real,inter,barcelona vs.. olmalı. onlar ne yapıyor, nasıl kadro kuruyor, onların kalitesine nasıl erişebiliriz, artık bunlara kafa yormak lazım, bırakın şu azizi,feneri falan

yilmaz vural gelirse olasi senerayoyu düsünmek bile istemiyorum vural icin :D

Vural : Fb gibi takima geldim sampion yapmaya geldim.

Uefa: en az 30 puan eksi puan verin fenere

Vural : ya yinemi kümeye oynayan takimdayim ya.. hay ben böyle sansin .... :lol:

:d:ddd:dddd

denizli gelirse o zaman olay cok degisir bence. denizliden cidi cidi tirziyorum ben acikcasi. ama simdiye kadarda fatih hocanin calisdigi hic bir dönemde ayni anda hocalik yapmadi . yani ayni ligde karsisina gecmedi. enterasan eslesme olur cidi anlamda hocalar arasinda. Imparatora güvenerek diyorum simdi bunu....Hodri meydan denizli hoca !!!! :asd:

Mustafa Denizli zamanındaki şampiyonluktan sonra Denizli'ye "Sen mi şampiyon yaptın!" , "Ben bu işlerin nasıl yapıldığını öğrendim" dememiş miydi ?

Denizli tekrar çalışır mı böyle diyen birisiyle ?

AW: Transfer Nöbeti

Hem Inler , hem Nani gelse ... Ne dersiniz ? Kac cocuk kesilir ? :D

bu takima inler gerekli, hemi bir yabanci yeri bosaliyor hemi de inler gibi klas bir oyuncu kazaniriz, adamin sutlarina dikkat ettim cok falsolu vuruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt