Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Online stream gibi biseymi Fatih bu? Banada 3D sunan uygun fiyatli video on Demand adresleri tavsiye edin.

yok stream degil ama streamide vardir kesin kinox.to bakmak gerekir. 3d filmlerde var ama benim sitemde ama onlari indire bilmen icin iyi netin olmazi gerekir ve premium alman gerekir bir yerden mesela share online biz tafsiye ede bilirim. benim net baya yüksek mb li oldugu icin sabah aksam indiriyoruz ne varsa piyasada :lol:

aykut gitti...

stoch eski formuna gelebilir...:SS:

---------------muslera------------

-----hamit---------semih------chedjou--------kolarov

---------------melo------------selçuk-----------

---------burak-----------sneijder---------------arda-----

-------------------------drogba------------------

hissediyorum 2013-2014 sezonu lig kadromuz bu olacak

Fener'e Ersun gelir, Alper'e de sen git ben gelicem demiştir o.

fenev'den bu sene cacik olmaz

akli basinda yabanci zaten gelmez bu kulübe

paralari da yok

yerli gelirse anca yilmaz vural, ersun yanal tarzi gelir :)

u20_milli_kadro.jpg

U20 kadrosu

Edit: Muhammed kaleci lan :s burda defans yazıyo

bu arada galiba Karşıyakalılar Basketbol kafilemizi taşıyan otobüse saldırmışlar Veli Yiğit'in twitter'da paylaştığı foto buyrun

Otobüsün son hali

BLdF6WpCEAELvH5.jpg

yok stream degil ama streamide vardir kesin kinox.to bakmak gerekir. 3d filmlerde var ama benim sitemde ama onlari indire bilmen icin iyi netin olmazi gerekir ve premium alman gerekir bir yerden mesela share online biz tafsiye ede bilirim. benim net baya yüksek mb li oldugu icin sabah aksam indiriyoruz ne varsa piyasada :lol:

Premium var uploaded.to dan ama nette yeterli aslinda 50 MB lik.Yillar öncesinden emule si edonkeysi hepsini kullaniyorduk uzun zaman oldu ugrasmiyali simdi hepsi deismis.Goldesel olsun movie-blog olsun oradada iyi blue-ray 3D yok.

Yalnız bu dediğin olursa cidden Aykut'un da çıkıp Aziz'in yüzüne tükürmesi lazım.. Ayıp..

Sezon devam ederken de konuşuluyordu ki bu yeni bişey değil, Halil Ünal'la Aziz bu yüzden kapışmışlardı zaten. Benim hocamı ayartıyorsun diye bağırıp çağırmıştı Aziz'e.

Premium var uploaded.to dan ama nette yeterli aslinda 50 MB lik.Yillar öncesinden emule si edonkeysi hepsini kullaniyorduk uzun zaman oldu ugrasmiyali simdi hepsi deismis.Goldesel olsun movie-blog olsun oradada iyi blue-ray 3D yok.

özeline bir link yolayim . orda her sey var. upload to da yeterli zaten netinde iyi.

Jefferson Montero!!!

su anda almanya karsi harika oynuyor

23 yasinda ve ecuador dan geliyor,iyi topcu...:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt