Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erman'a Galatasaray formasi yakistirabiliyormusunuz yani cidden? Dalgami geciyorsunuz ya bi gidin.

Gidin alin Gökhan Töre'yi daha iyi.

Erman bize gelse bile en fazla Türkiye kupasında oynar drogba sneijder muslera ve erman olur mu yahu ne yapıyorsunuz ya

Kupa maclarinda oynayacak idarelik bir alternatif Erman. Bonservisi elinde olmasindan dolayi Galatasaray formasi giyecek olan futbolcu.

Cok da gerekli oldugunu düsünmüyorum sahsen. Kazim´i takimda tutarim daha iyi. Asla formayi kapamaz.

Türk oyuncu olarak kim varda ağız göz eğiyorsunuz hem de bonservisi yok.

Kas kafalı Demirören indirmeyecek sınırı.Yedekte bile yabancı olmayabilir.Erman fıstık gibi olur işte.Sanki bizde onun gibi skora katkı yapan kanat var da beğenmiyorsunuz adamı.

Erman'a sallayan arkadaşlara şunu sormak istiyorum, yedekte Aydın mı olsun yoksa Erman mı ? Engin zaten disiplinsiz olan tavırlarından dolayı gözden çıkarıldı.

Erman iyi oyuncu fena degil iyi alternatif iyi bir yedek olurda asil mevkisi ne bunun oyun kurucu gibi bisimi soldami ne

Erman iyi transferdir bence yerli oyuncuda almamız gerekiyor ki kendisi kötü oyuncu değil biraz gerçekçi olursak şampiyonluk için yerlilerden maksimum performans almamız gerekiyor ben hocamızın kazımdan olsun hakandan olsun sabriden olsun maksimumum fayda sağlamaya çalışacağını düşünüyorum çünkü mecburuz buna. Zaten belirli oyuncular standart katkıları veriyorlar önemli olan ekstra katkı bulabilmek.

engin+yekta+emre çolak'ın üçü birleşse voltran misali Erman etmez

3'ü de gitse de rahatlasak

biri cikiyor erman 5-6 gol atar en az diyor biri cikiyor engin emre yektayi topla ermanin sol ayagi etmez biz ne diye alperin pesine kosup "Rezil" olduk medyada ne cevherler varmi bu erman'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt