Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gökhan töre necati cole q7 gelir transferi kapatırız

Erman iyi alternatif olur bu sene 12 asist yapmış yedek kulübesine lazım böyle adamlar

ermanı ilk 11 e yazanlar ne içiyor acaba ? hatırlatayım seneye 3 kulvarda mucadele edeceğiz.. eğer haber doğruysa kadro derinliği için mantıklı.

hakan delikanli arkadas ile bugun ayni konuda fikir sahibi olacagme deselerdi gulerdim..:b5:

Ya sabir.

Yedek kulübesinde oturacak kaliteli Türk oyuncu istiyoruz, ama Erman'i begenmiyoruz. Olacak is degil.

Erman kaliteli bir oyuncu, umarim gelir.

Her sene 30-45 mac yapiyor, sakatlik yok, gol atiyor, attiriyor.

BEDAVAYA geliyor. Daha ne olsun?

Son 3 sezonuna bakin:

Sezon 2012/13: 44 mac - 9 gol, 14 asist

Sezon 2011/12: 42 mac - 10 gol, 10 asist

Sezon 2010/11: 31 mac - 9 gol, 4 asist

Insallah gelir.

ona vereceğim yıllık para ile alpaslan öztürkün bonservisini alırım,kayseriden furkan diye bir eleman aldılar adam yıllır 7-800 bin euroyu cukkalıyor ama işe yarar salihe 1.5 milyon dolar bonservisi vermediler, aydına,ermana vereceğim para ile genc oyuncu alır denerim .

salihimi övüyosun bana ya benfica maçında sklmş tavuk gibi ortada top diye oynadılar onla. Bari dediğin adam adam olsada gam yemesem. Erman iyi transfer kim ne derse desin.

Sivas'ta ayakta duramaz Aydın ve Emre. Önce havadan, sonra fizik mücadeleden.

Grosicki duruyor, Aydın ve Emre'mi duramayacak. İnşAllah son dk bir aksilik olur.

mustafa sarp geldiği gün yapılan yorumlarıda iyi biliyorum, (bende olumlu yorumlar yapmıştım) bir iki uyaran odu ama dinlemedik. şimdi sıra bende, uyarıyorum izleyin.

[video=youtube;h22oMyqWyyg]https://www.youtube.com/watch?v=h22oMyqWyyg[/video]

ben Töre'de daha hiçbirşey göremedim maalesef Kerim'i takip etmedim ,sırf gurbetçiler diye abartmamak gerek bence örnek verecek olursak Serkan ve Barış gelmişti süperlerdi sözde ! Erman istatistiklere göre fena değil en azından yedek olarak hatta ben Ceyhun ve Kazım'ın da kalması taraftarıyım Furkan'dan bir şey olmaz ama Engin'de kalmalı
gökhan , kerim vs vs...genç ve kaliteli mümkünse...

Edit:yabancı sınırı sebebi ile bu düşüncelerim tabi ki!

hep bu alkol yasağından kaynaklanıyor bunlar

mıllet erken içmeye basladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt