Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Degisecek derken ne demek istedin acarmisin? Daha gecen sezon öncesi aciklandi yeni kararlar. Daha hayata gecmeden degismesine imkan veremiyorum.

Reis bu sınırı kaldırmak sadece sınırı kaldırdım bitti demekle olmuyor. Senin de bildiğin gibi bu ülkede futbolcu vergileri düşük. %15'di yanlış hatırlamıyorsam. Bugün haberlerde dikkatimi çekti, Vergi değişimine gidileceği söylendi ve futbolcu vergilerinde de değişim olacak, Yıllık ücrete göre vergilendirme geleceği, fazla olandan fazla az olandan az vergi alınacağı açıklandı. Bu yabancı sınırının kaldırılması için yapılmış bir ön uygulamadır bana göre. Daha hayata geçmeden değişmesine imkan vermiyorum demişsin. Burası Türkiye. Burada her şey mümkündür.

Melo alinir eboue tribund gider artik baska care yok eger illa sol bek istiyorsa hoca

Son durumunu bilmiyorum ama Lassana Diarra da fena olmazdı ama yerli olarak İnler, Melo kadar oynar bence

Soner abi, Diarra iyi oyuncu ama bize teknik kapasitesi yuksek adam lazim, Melo de hersey mevcut, o giderse yerine bir tek adam olur (alabilecegimiz tabi) oda Capoue, hem sert hem defansi bilir hem teknigi iyi hem ileri gidip gol atar attirir

Bence erman kilici besiktas alacak , bizim alamadigimizdan degil istemedigimizden

[video=youtube;ExL-u9zJLsk]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ExL-u9zJLsk[/video]

Ahahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa :asd:

BLdrLBXCEAAJYTg.jpg

Ambrosini mi o?

beyler içimden bir ses diyor ki ; Muslera satılacak :( bir ses daha diyor ki Biseswar :lol:

gökhan inler bence aradığımız sertlikte değil melo dan sonra sıkıntı çekeriz o bölgede..muslera yerine onuru tercih ederim melo vazgeçilmezdir bence

gökhan inler ve melo konusunda ben de böyle düşünüyorum.Bence melo bizim en önemli futbolcumuz.Ama ben muslera gideceğine beklerden birinin türk olmasını tercih ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt